Raul Ciurtin și Florin Mariș vând trei clădiri de birouri din Cluj pentru 30 milioane de euro către familia Korponay

Raul Ciurtin și Florin Mariș vând trei clădiri de birouri din Cluj pentru 30 milioane de euro către familia Korponay
Alexandru Urzică
Alexandru Urzică
scris 16 dec 2019

Antreprenorii Raul Ciurtin și Florin Mariș au vândut trei clădiri de birouri din Cluj-Napoca, dezvoltate în cadrul grupului Hexagon, către firma Ideal Projects Services pentru suma de 30 milioane de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Imobilele tranzacționate sunt Vivido Business Center, Advancity Business Center si Cube Office, închiriate unor multinaționale. Ideal Projects Services este controlată de familia Andrea și Ferenc Korponay din Baia Mare, potrivit termene.ro.

„Tranzacția, văzută în contextul altor tranzacții recente din Cluj, subliniază lichiditatea orașelor secundare. Suntem recunoscători că am contribuit la această tranzacție, care include un portofoliu format din trei proprietăți închiriate către chiriași de profil înalt“, a declarat Gijs Klomp, Head of Investment Properties în cadrul CBRE România.

Tot anul acesta, frații Dragoș și Adrian Pavăl, proprietarii Dedeman, au cumpărat cu circa 120 milioane de euro clădirea de birouri The Office din Cluj-Napoca de la NEPI Rockcastle și Ovidiu Șandor, aceasta fiind una dintre cele mai mari tranzacții imobiliare ale anului.

EXCLUSIV Lucian Butnaru, fondatorul SelfPay, se alătură milionarilor români din zona Expoziției CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Lucian Butnaru, fondatorul SelfPay, se alătură milionarilor români din zona Expoziției

Raul Ciurtin, alături de soția sa Lorena Beatrice, au obținut în 2016 circa 31 milioane euro din vânzarea pachetului de 44,9% deținut la Albalact, firmă fondată de familia sa. Banii obținuți din vânzare au fost direcționați ușor către investiții imobiliare, dintre care cea mai importantă a fost achiziția fostei platformei Policolor din estul Bucureștiului, unde, alături de Florin Mariș și Alina Codruța Dobra și Călin Gabriel Dobra, Raul Ciurtin a început să construiască un mini oraș cu mii de apartamente, birouri și spații comerciale.

viewscnt
Afla mai multe despre
raul ciurtin
florin maris
korponay