Segmentul rezidențial urcă vânzările Somfy. Sistemele de umbrire de exterior, cele mai căutate

Segmentul rezidențial urcă vânzările Somfy. Sistemele de umbrire de exterior, cele mai căutate
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 oct 2019

Somfy, cu activitate în domeniul sistemelor de umbrire, acces și automatizare pentru locuințe și clădiri, ca și furnizor pentru soluții smart home, estimează afaceri în creștere cu 20% în acest an, comparativ cu anul trecut, când a atins 2 milioane de euro. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
20 mai - Eveniment News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Estimările pozitive sunt susținute de motorizarea produselor de umbrire pentru exterior - rulouri, jaluzele venețiene exterioare, copertine, de cele pentru interior -  perdele, draperii, jaluzele pentru interior, dar și de creșterea cererii de produse pentru smart home. 

În prezent, vânzările Somfy România provin în mare parte din segmentul rezidențial, unde soluțiile de automatizare pentru sisteme de umbrire de exterior reprezintă peste 50% din totalul afacerilor, urmate în proporții egale de cele pentru sisteme de umbrire de interior, acces, securitate și smart home. Începând de anul acesta, compania dezvoltă și pe plan local segmentul de proiecte, accesând zona comercială de birouri și instituții. 

Decizie: O căsuță bifată în prealabil nu este suficientă pentru plasarea de cookie-uri CITEȘTE ȘI Decizie: O căsuță bifată în prealabil nu este suficientă pentru plasarea de cookie-uri

Somfy este prezentă astăzi în 59 de țări, deține 8 fabrici, produce 20 de milioane de motoare anual și raportează afaceri de 1,127 miliarde euro în 2018.

Compania a fost fondată în Franța, în anul 1969, iar în prezent are 6,120 de angajați în întreaga lume, 8 fabrici în Franța, Italia, Polonia, Tunisia și China, cu afaceri de 1,127 miliarde euro raportate în 2018.

În România, compania Somfy a intrat în anul 2006, având în prezent o echipă de 12 angajați, un depozit logistic la Brașov și un birou central în București, ca și o rețea de parteneri și re-prezentanți teritoriali care asigură acoperirea la nivel național.

viewscnt
Afla mai multe despre
somfy
sisteme de umbrie
cladiri