VIDEO EDEN Capital continuă succesul cu proiectul Elysium

VIDEO EDEN Capital continuă succesul cu proiectul Elysium
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 25 apr 2024

Anul trecut s-au înregistrat două recorduri pe piața tranzacțiilor imobiliare din România: pentru prima dată capitalul românesc a depășit în valoare netă capitalul străin (cumulat) și un investitor român, Pavăl Holding (proprietarul brandului Dedeman), a realizat cea mai mare tranzacție imobiliară. Investitorii au cumpărat proprietăți cu o valoare de peste 1,41 miliarde euro, a doua cea mai mare valoare din toate timpurile după 2007, anul de boom economic și imobiliar dinaintea crizei subprime.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Despre capitalul românesc în imobiliare am discutat cu reprezentanta unuia dintre cele mai active, creative și efervescente branduri autohtone, Eden Capital.

Au început să scrie piesa de succes în 5 acte deocamdată și nu trag prea curând Cortina. Brandul Cortina se afla în top 3 ansambluri rezidențiale din București, Cortina 126 și Cortina North având un real succes.

Autorii uneia dintre cele mai de succes povești de dezvoltare Real-Estate din București caută terenuri, oportunități pe care să le transforme în Comunități.

Ramona Babiuc, Director de vânzări EDEN Capital și dezvoltatorul brand-ului Cortina discută în video-ul de mai jos despre efervescența dezvoltărilor imobiliare premium în zona de nord a Bucureștiului.

Un material Investing in Property

viewscnt
Afla mai multe despre
elysium
eden capital