7 stiluri de pantofi bărbați indispensabile pentru garderobă

7 stiluri de pantofi bărbați indispensabile pentru garderobă
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 14 iun 2022

Este un adevăr: majoritatea bărbaților cred că minimul necesar de pantofi este mai mult decât suficient pentru a acoperi orice eventualitate. Cu toate acestea, există o duzină de stiluri de pantofi bărbați care sunt esențiale pentru toți bărbații! Iată modelele de care veți avea nevoie în viața de zi cu zi.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Pantofi derby

Pantofii derby sunt perechea de bază pe care toți bărbații trebuie să o aibă în garderoba lor. Sunt în primul rând pantofi bărbați clasici, dar sunt și un simbol al atitudinii cool. Acești pantofi sunt printre cele mai populare modele. Deosebit de răspândiți, pantofii derby sunt purtați zilnic sau la ocazii speciale. Echilibrul între un aspect tradițional și un aspect foarte modern, derby oferă mai multe variante. În magazine îi vei găsi realizați în diferite materiale și disponibili în mai multe culori. Gândește-te la această pereche ca la pantofi practici pe care îi poți împerechea cu o mulțime de haine.

Mocasini

Mocasinii sunt elemente obligatorii pe care marea majoritate a bărbaților le-au deținut încă din adolescență. Dacă au avantajul de a fi practici, acești pantofi au și avantajul de a se potrivi cu toate look-urile casual. Modelul este un clasic pe care îl adoptăm la toate vârstele. Asociat în mod regulat cu imaginea studentului, este purtat în mod obișnuit de cadrele universitare din Statele Unite. Mocasinii tăi vor fi cei mai buni aliați ai tăi pentru a purta bine blugi și cămașă. Combinați cu ținute urbane și casual, fac posibilă compunerea unor look-uri pe cât de simple, pe atât de eficiente. Mocasinii sunt pantofi discreți, care pot fi purtați foarte bine în fiecare zi, recunoscuți printre perechile de pantofi bărbătești care au supraviețuit numeroaselor schimbări ale modei.

Pantofi cu catarame

Garderoba bărbătească nu poate ignora esențialul pantof cu cataramă. Dacă primele sale versiuni datează din Renaștere, acest pantof a rezistat timpului. Astăzi se poartă ca pantofi bărbați pentru costum și ca alternativă la modelele cu șireturi. Dotați cu catarame metalice, acești pantofi bărbați sunt apreciați pentru aspectul lor practic. Pantofii tăi cu catarame pot fi considerați alegeri alternative față de modelele care sunt uneori mai puțin ușor de purtat. Combinați cu blugi sau pantaloni chino, aduc un plus de originalitate unui look prea simplu. În funcție de stilurile tale preferate, poți opta pentru diferite tipuri de piele sau tălpi. Deși cele mai clasice modele sunt neapărat negre sau maro, pantofii moderni cu catarame admit toate culorile imaginabile.

Pantofi brogue

A existat o perioadă în care Oxford erau considerați apogeul. În ultimii ani, au revenit în vestiarele bărbaților pantofii brogue. Oferind o estetică foarte apropiată de derby, brogue se remarcă totuși prin zona șireturilor închisă. Modelul încorporează și o deschidere în formă de V care îi conferă identitatea sa deplină. Acest pantof confirmă aspectul mai elegant al ținutei tale. Foarte clasici, se adaptează în general la costume mai mult sau mai puțin formale. Finețea liniilor sale îl face un pantof pe care îl recomandăm pentru rafinament și simplitate. Ușor de purtat, pantofii brogue sunt atemporali și vor atrage iubitorii de pantofi universali. Modelele moderne sunt și cele mai sobre. Pantofii brogue au ochiuri și modele pe partea din față a pantofului.

Pantofi boat

Creați inițial pentru marinari, pantofii boat au devenit rapid unul dintre cei mai bine vânduți pantofi bărbați de stradă de pe piață. Modelul amintește de mocasin, din care liniile sale sunt foarte inspirate. Pantofii boat încorporează șireturi care le traversează părțile laterale înainte de a se întâlni în față. Recunoscuți după tălpile albe, acești pantofi s-au diversificat recent pentru a admite diferite materiale și culori. Pantofii boat sunt o pereche esențială pentru bărbatul care iubește ținutele simple și casual. Eficacitatea lor se bazează în mare măsură pe ușurința lor în asortarea multor ținute. Dacă își găsesc locul în ținutele de oraș, pot prelua și rolul de pantofi de sărbători.

Ghete chukka

Tendințele recente au propulsat ghetele chukka printre marile referințe ale garderobei masculine. Adopți astăzi de mari profiluri de bărbați, ei ies în evidență ca pantofi practici pentru orice bărbat. Ghetele chukka sunt ghete cochete pe care le poți purta cu ținute formale, ușor casual. Păstrând combinația fericită dintre dezinvoltură și formalitate, sunt apreciați pentru eleganța lor nespusă. Ghetele chukka sunt suficiente pentru a aduce o notă de rafinament unei ținute de bază. Purtate în mod obișnuit în lumea profesională, sunt confecționate din piele netedă. Acești pantofi pentru bărbați pot fi găsiți pe emag și purtați atât cu pantaloni chino, cât și cu blugi, o cămașă, un tricou sau un tricou polo.

Ghete Chelsea

Ghetele Chelsea sunt esențialul omului modern care evoluează strict într-un mediu urban. Lipsit de șireturi, acest pantof înalt este acum deviat de la domeniul ales, pentru că în urmă cu câțiva ani, Chelsea erau rezervate călăreților. Flexibilitatea lor, calitatea compoziției și simplitatea modelului le fac un pantof de o eleganță marcată. Confecționate din piele strălucitoare, se strecoară ușor și capătă o identitate vestimentară foarte britanică. Chelsea sunt apreciate atât pentru caracterul practic, cât și pentru aspectul lor unic.

viewscnt
Afla mai multe despre
emag
pantofi