Adidas a anunțat, în mod neașteptat, că rămâne fără director

Adidas a anunțat, în mod neașteptat, că rămâne fără director
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 aug 2022

Producătorul german de echipamente sportive Adidas AG a anunțat, în mod neașteptat, că directorul general Kasper Rorsted va renunța la funcția sa anul viitor, înainte de încheierea contractului, și a început căutarea unui succesor, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

"După trei ani dificili, marcați de consecințele economice ale pandemiei și de tensiunile geopolitice, este acum momentul potrivit să inițiem o tranziție a conducerii și să deschidem calea spre un nou început", a afirmat președintele Consiliului de supervizare, Thomas Rabe, arată Agerpres.

FOTO Cinci magazine Lidl - închise temporar de ANPC CITEȘTE ȘI FOTO Cinci magazine Lidl - închise temporar de ANPC

Rorsted, care este la conducerea Adidas din 2016, a declarat că au fost necesare "eforturi uriașe" pentru a face față dificultăților din ultimii ani.

În 2020, Adidas i-a prelungit contractul până în 31 iulie 2026. Luna trecută, Adidas și-a înrăutățit obiectivele financiare din acest an, citând redresarea mai lentă din China decât se estima, în urma restricțiilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
adidas
director