Afacerile magazinelor de mobilă Lem’s au crescut cu 14% în primele nouă luni

Afacerile magazinelor de mobilă Lem’s au crescut cu 14% în primele nouă luni
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 24 nov 2016

Afacerile Lem’s, rețeaua de magazine a producătorului de mobilă Lemet din Câmpina, controlat de familia Rizea, au ajuns în primele nouă luni ale anului la 214,3 milioane lei (47,5 milioane euro), în creștere cu 14% față de perioada similar a anului trecut, a anunțat compania.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

În perioada menționată, Lem’s a investit 10 milioane lei în extinderea rețelei de magazine.

“Anul acesta am deschis 6 noi showroomuri Lem’s, 3 dintre ele în centre comerciale mari din țară. Ne-am concentrat atenția pe Transilvania, Oltenia, dar și București. În Capitală, acum aproape 2 luni ne-am amenajat un nou magazin, de 1.400 metri pătrați, în incinta Parklake. Extinderea de anul acesta a venit ca urmare a interesului pentru mobila Lem’s”, a declarat Adrian Rizea, directorul general și fondatorul Lemet. 

Lem’s a deschis magazine anul acesta în Sibiu, Brașov, Râmnicu Vâlcea, Horezu, Craiova și București și numără în prezent aproape 80 de magazine la nivel national.

Cele mai căutate produse ale companiei sunt canapelele și fotoliile. 

Immofinanz rebranduiește cele patru centre comerciale din România în VIVO! și începe construcția unui parc de retail la Brașov CITEȘTE ȘI Immofinanz rebranduiește cele patru centre comerciale din România în VIVO! și începe construcția unui parc de retail la Brașov

“Canapelele au fost dintotdeauna cele mai căutate produse ale noastre, de aceea ne-am și concentrat pe dezvoltarea a câtor mai multe game și finisaje, pentru a le oferi clienților nostri posibilitatea alegerii”, a arătat Rizea.

În acest an, compania vrea să-și mențină rata de creștere a afacerilor între 9-10%, nivel înregistrat în 2015, când a ajuns la un rulaj de 279 milioane lei (62 milioane euro), a anunțat compania.

Anul trecut, afacerile companiei au urcat cu 9,4%, motoarele creșterii fiind consolidarea gamei de canapele, datorită investițiilor pe zona de tapițerie, lansarea unei noi game de mobilă pentru living și deschiderea a șase magazine Lemet.

Fabrica Lemet din Brebu (județul Prahova) a fost înființată în 1991, halele de producție și depozitare ocupând o suprafață de peste 36.000 metri pătrați.

Pe platforma Lemet de la Brebu și în rețeaua de magazine lucrează peste 1.350 de angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
lem’s
mobilă
vânzări