Carrefour lansează un program de fidelitate pentru clienții supermarketurilor din 22 de orașe

Carrefour lansează un program de fidelitate pentru clienții supermarketurilor din 22 de orașe
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 oct 2017

Carrefour lansează un program de fidelitate pentru clienții supermarketurilor Market din 22 de orașe: Alba Iulia, Alexandria, Băicoi, Buzău, Caransebeș, Dej, Filiași, Mioveni, Sighet, Stefăneștii de Jos, Târgu Jiu, Vaslui, București, Voluntari, Câmpina, Drobeta-Turnu Severin, Craiova, Targoviște, Boldești, Chiajna, Călan, Stefăneștii de Argeș.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Începând cu 2 octombrie, clienții din cele 22 de orașe pot obține Card Plus pentru a beneficia de promoții și reduceri la produsele alimentare și nealimentare.

Concurența nu renunță și contestă decizia instanței prin care Auchan a scăpat de amenda de aproape 24 milioane de lei CITEȘTE ȘI Concurența nu renunță și contestă decizia instanței prin care Auchan a scăpat de amenda de aproape 24 milioane de lei

În 2016, vânzările Carrefour în România au crescut cu peste o cincime față de 2015, depășind, în premieră, pragul de 1,5 miliarde de euro.

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa.

În România, Grupul Carrefour numără 303 de magazine, dintre care 32 hipermarketuri Carrefour, 218 supermarketuri (203 magazine Market si 15 magazine Express Orange), 42 magazine de proximitate Express, 10 magazine de proximitate Contact și un magazin de comerț online.

viewscnt
Afla mai multe despre
carrefour
market