Doraly Expo Market investește peste 5 milioane de euro în extinderea parcului comercial

Doraly Expo Market investește peste 5 milioane de euro în extinderea parcului comercial
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 dec 2018

Parcul comercial Doraly Expo Market a anunțat, miercuri, că pregătește deschiderea a trei noi pavilioane în anul 2019, iar investițiile de anul viitor sunt estimate la 5,4 milioane de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Astfel, suprafața închiriabilă a parcului va crește cu peste opt mii de metri pătrați, până la un total de 92.000, iar numărul pavilioanelor va ajunge la 37, scrie News.ro.

”Planul de extindere și modernizare a spațiilor e generat de dezvoltarea activității Doraly Expo Market prin atragerea de noi comercianți și extinderea, în consecință, a gamei de produse. În același timp, răspunde și tendinței de creștere a numărului de vizitatori, care estimăm că va depăși trei milioane în anul 2018”, a declarat directorul general al Doraly, Alexandru Rusu.

Surpriză: Brandul Atifco, unul dintre principalii distribuitori locali de alimente, cu afaceri de peste 12 milioane euro și 130 de angajați, intră în insolvență CITEȘTE ȘI Surpriză: Brandul Atifco, unul dintre principalii distribuitori locali de alimente, cu afaceri de peste 12 milioane euro și 130 de angajați, intră în insolvență

Pavilionul P9 va avea o suprafață construită de 6.600 de metri pătrați și va fi destinat comercializării produselor electrocasnice, a textilelor pentru casă, articolelor de mobilier dar și a celor pentru copii.

”Nu vor lipsi nici produsele sanitare și cele destinate activităților sportive și de turism. Pavilionul va fi împărțit în spații cu dimensiuni cuprinse între 60 și 160 de metri pătrați, adaptate noilor game de produse. În plus, un spațiu de 1900 de metri pătrați va fi pregătit pentru segmentul cash & carry”, se arată în comunicat.

În 2017, segmentul cash & carry din cadrul Doraly a înregistrat o creștere de 38% a cifrei de afaceri, semnificativ mai importantă decât media generală a parcului comercial. De altfel, de la începutul lui 2017, suprafața totală a spațiilor de acest tip din cadrul complexului a crescut cu 132%, până la 25.000 de metri pătrați, potrivit companiei.

”Pavilionul P10 va găzdui, de asemenea, game noi de produse într-un spațiu de 1.500 de metri pătrați, iar pavilionul P11 va fi destinat serviciilor bancare și va avea o suprafață de 163 de metri pătrați. Investiția totală în extinderea parcului cu cele trei pavilioane noi se ridică la 5,4 milioane de euro”, se arată în comunicat.

Cele trei pavilioane noi vor găzdui încă 40 de comercianți, crescând astfel numărul total al celor care își desfășoară activitatea în Expo Market Doraly la aproape 600 de producători, importatori și distribuitori, potrivit companiei.

viewscnt
Afla mai multe despre
doraly expo market