Gospodinele care vând platouri cu aperitive și prăjituri pe Facebook, în atenția inspectorilor sanitari veterinari. Cine este „clientul misterios”

Gospodinele care vând platouri cu aperitive și prăjituri pe Facebook, în atenția inspectorilor sanitari veterinari. Cine este „clientul misterios”
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 mar 2023

Gospodinele din Alba care vând pe internet platouri cu aperitive sau prăjituri de casă, în preajma Sărbătorilor Pascale, sunt în antenția inspectorilor sanitari veterinari În această perioadă, inspectorii verifică gospodinele de pe internet, printr-o metodă simplă dar ingenioasă, „clientul misterios”.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Mai exact aceștia sună la numerele de pe Facebook din anunțuri și comandă produse făcute de gospodine. Apoi, când se întâlnesc cu acestea, le cer documentele, dacă nu au le sancționează, arată Alba24.

Trump, pus sub acuzare în cazul Stormy Daniels. Primul fost președinte american care se confruntă cu acuzații penale CITEȘTE ȘI Trump, pus sub acuzare în cazul Stormy Daniels. Primul fost președinte american care se confruntă cu acuzații penale

Este vorba despre gospodinele care prepară alimente pentru platouri și prăjituri și nu sunt autorizate în acest sens. Adică nu au documente sau avize care să ateste faptul că produsele pe care le prepară sunt singure din punct de vedere sanitar.

viewscnt
Afla mai multe despre
aperitive
prăjituri
facebook