Grupul eMAG își consolidează echipa de management

Grupul eMAG își consolidează echipa de management

Cosmin Dodoc

Profit.ro
Profit.ro
scris 2 nov 2023

Grupul eMAG își consolidează echipa de management și îl numește pe Cosmin Dodoc în poziția de Vicepreședinte People & Organisation, în contextul în care toate companiile din portofoliu se află într-o etapă de dezvoltare accelerată. Din noul rol, Cosmin va coordona dezvoltarea echipelor din cele nouă companii ale grupului, care cuprind peste 10.000 de angajați. Printre companiile care fac parte din Grupul eMAG se numără platforma de livrări la domiciliu Tazz, retailerul online de fashion Fashion Days, hipermarketul online Freshful, compania românească de curierat rapid Sameday Delivery sau atelierul de reparații Depanero.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cu o experiență de peste 20 de ani, Cosmin Dodoc preia noul rol după mai bine de un an în care a ocupat poziția similară la nivelul operațiunilor eMAG. Din noul rol, misiunea sa va fi de a duce mai departe modelul de creștere al echipelor dezvoltat în cadrul eMAG. Astfel, Cosmin va urmări să identifice atuurile din fiecare echipă și modalități de a sprijini colegii în procesele de dezvoltare personală și profesională.

Mark Mateschitz, moștenitorul Red Bull și cel mai bogat millennial din Europa, a primit 582 milioane de euro în dividende CITEȘTE ȘI Mark Mateschitz, moștenitorul Red Bull și cel mai bogat millennial din Europa, a primit 582 milioane de euro în dividende

Cosmin Dodoc are 43 de ani și, înainte de a se alătura eMAG, a lucrat timp de opt ani în roluri de vânzări pentru soluții de HR. Odată cu intrarea în echipa eMAG, s-a implicat în identificarea și promovarea talentelor din grup și a făcut parte din numeroase proiecte de anvergură, precum integrarea Fashion Days sau cea a Extreme Digital în Ungaria, dar și lansarea Freshful, cel mai mare hipermarket online.

A supervizat echipele de HR Business Partners, recrutare și HR Logistics și, din cel mai recent rol, a coordonat întreaga activitate a echipei People & Organisation din cadrul eMAG. De-a lungul timpului și-a perfecționat cunoștințele la Yale School of Management și Harvard Business School.

viewscnt
Afla mai multe despre
emag
cosmin dodoc