Grupul Marionnaud are un nou CEO

Grupul Marionnaud are un nou CEO

Kulvinder Birring (stânga) și Gabriele Betti (dreapta)

Profit.ro
Profit.ro
scris 14 mar 2024

Grupul AS Watson a anunțat numirea lui Kulvinder Birring în funcția de CEO al Grupului Marionnaud și a lui Gabriele Betti în funcția de Adjunct CEO al Grupului Marionnaud, o subsidiară a CK Hutchison Holdings.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Kulvinder Birring a fost numit CEO al Watsons China în 2018. Înainte de aceasta, a condus operațiunile Watsons în calitate de Director General al Malaeziei și Indoneziei. În noua sa funcție de CEO al Grupului Marionnaud, va administra portofoliul Marionnaud, care cuprinde peste 730 de magazine offline și online în opt piețe, fiind unul dintre cei mai importanți retaileri de parfumuri și cosmetice de lux din Europa.

Echipa de conducere a Marionnaud, inclusiv Gabriele Betti și Emilio Leon, va lucra cu Kulvinder Birring în noua sa funcție.

Spectral Mobilă continuă extinderea și pregătește încă șapte showroom-uri CITEȘTE ȘI Spectral Mobilă continuă extinderea și pregătește încă șapte showroom-uri

Gabriele Betti, care îndeplinește în prezent funcția de Director General al Marionnaud Franța, Italia și Europa Centrală, va fi promovat în funcția de Adjunct CEO al Grupului Marionnaud.

Marionnaud este unul dintre cei mai mari retaileri de parfumuri și cosmetice din Europa, cu o istorie care datează din anii 1950 în Franța, când Bernard Marionnaud a deschis primul său magazin, permițând femeilor să găsească produse de îngrijire a frumuseții, machiaj și parfumuri de marcă, toate într-o locație convenabilă. Astăzi, Marionnaud are peste 730 de magazine offline și online în opt piețe europene, angajând peste 4.000 de persoane.

În România, Marionnaud detine 28 de magazine offline și un magazin online.

viewscnt
Afla mai multe despre
marionnaud
as watson
kulvinder birring