Lanțul Smyk, cel mai mare retailer de îmbrăcăminte, jucării și accesorii pentru copii din Polonia, se extinde în România cu un nou magazin

Lanțul Smyk, cel mai mare retailer de îmbrăcăminte, jucării și accesorii pentru copii din Polonia, se extinde în România cu un nou magazin
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 feb 2019

Lanțul de magazine pentru copii Smyk, cel mai mare retailer de îmbrăcăminte, jucării și accesorii pentru copii din Polonia, deschide un nou magazin, la Baia Mare, ajungând astfel la o rețea de 14 magazine în România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

SMYK All for Kids aduce la Baia Mare conceptul „totul sub un singur acoperiș”, devenind astfel o destinație de shopping utilă pentru orice părinte cu copii între 0 și 14 ani.

SMYK All for kids a deschis în 2018 trei magazine, toate în provincie, și își propune ca în 2019 să ajungă la o rețea de 20 de magazine, acoperind cât mai multe orașe din țară.

Veneția - taxă de intrare impusă turiștilor CITEȘTE ȘI Veneția - taxă de intrare impusă turiștilor

În 2017, compania, cu 85 de angajați, avut afaceri de 33,9 milioane lei (de la 22,1 milioane lei în anul precedent), dar a intrat pe pierderi cu un minus de 7,4 milioane lei, de la un profit de circa 1 milion de lei în 2016.

Compania a fost lansată în 1952, la Varșovia, iar ulterior s-a extins în Turcia, Rusia, Ucraina, urcând în paralel numărul de magazine în Polonia la 125 de unități. În 2008 a cumpărat rețeaua Spiele Max din Germania.

În 2016, lanțul a fost cumpărat de fondul de investiții Bridgepoint de la Empik Media & Fashion, grup de comercianți cu amănuntul din Varșovia, într-o tranzacție în valoare totală de 247 de milioane de euro.

La nivel global, retailerul are încasări anuale de circa 350 milioane euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
smyk
magazin
baia mare