Levi Strauss își suspendă vânzarea blugilor în Rusia

Levi Strauss își suspendă vânzarea blugilor în Rusia
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 mar 2022

Producătorul american Levi Strauss a suspendat vânzarea legendarilor săi blugi, adesea considerați un simbol al Statelor Unite, în Rusia, alăturându-se astfel unei liste tot mai mari de companii care s-au îndepărtat de Moscova după invazia Ucrainei, informează lefigaro.fr.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
20 mai - Eveniment News.ro: Energy Road - Energie la tine acasă. Parteneri: FPPG, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

"Având în vedere problemele uriașe din zonă, care nu permit desfășurarea normală a afacerilor, (Levi Strauss) își suspendă temporar operațiunile comerciale în Rusia, inclusiv orice investiție nouă”, a anunțat compania într-un comunicat.

Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis! CITEȘTE ȘI Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis!

Activitățile grupului în Europa de Est au reprezentat 4% din cifra de afaceri a companiei în 2021, aproximativ jumătate fiind legată de Rusia, scrie News.ro.

7 zile, 7 nopți și 7 experiențe de trăit în Malta, Insula Mierii CITEȘTE ȘI 7 zile, 7 nopți și 7 experiențe de trăit în Malta, Insula Mierii

"Dar toate considerentele comerciale sunt în mod clar secundare comparativ cu suferința trăită de atât de mulți oameni”, subliniază grupul.

viewscnt
Afla mai multe despre
levi strauss
rusia