Liberty Center, deschis înaintea crizei și preluat de bănci, a ajuns la 4 milioane de vizitatori, vânzările chiriașilor au crescut. Centrul comercial va intra în reamenajare

Liberty Center, deschis înaintea crizei și preluat de bănci, a ajuns la 4 milioane de vizitatori, vânzările chiriașilor au crescut. Centrul comercial va intra în reamenajare
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 feb 2018

Centrul comercial Liberty Center din București, deschis în 2008, de grupul irlandez Mivan și de familia Awdi cu 70 milioane euro, dar preluat de bănci pe fondul crizei financiare, a înregistrat anul trecut o creștere a traficului cu 12% comparativ cu anul anterior și a ajuns la 4 milioane de vizitatori pe an.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Vânzările chiriașilor au crescut cu 16% în 2017 față de anul 2016, mall-ul atingând un grad de ocupare de 78% față de 52% la finele anului 2016. Printre cei mai noi chiriași se numără Carpeta, Casa Covenienza, R&R Boutique, Format Lady și Colin’s.

După recenta cumpărare, grupul britanic Kingfisher închide 3 magazine Praktiker din România, cu preluarea a \ CITEȘTE ȘI După recenta cumpărare, grupul britanic Kingfisher închide 3 magazine Praktiker din România, cu preluarea a "cât mai multor angajați". Recent, Praktiker și-a închis magazinul cu care a intrat, în urmă cu 15 ani, pe piața românească

Pentru acest an, Liberty Center mizează pe o continuare a creșterii gradului de ocupare și a numărului de vizitatori, generate și de începerea unui proiect de reamenajare, ce va începe în a doua parte a anului și va viza parterul centrului comercial, zona de parcare, zona de restaurante și entertainment de la etajul 2. Lucrările de recondiționare vor fi finalizate la începutul anului 2019 și nu vor afecta activitatea comercială zilnică desfășurată în interiorul mall-ului. 

Centrul comercial, cu o suprafață de 25.300 metri pătrați, are peste 60 chiriași din domeniul fashion, food și entertainment.

Mallul Liberty Center din București, deținut de băncile finanțatoare, este administrat de JLL, care se ocupă de serviciile de property și asset management.

Liberty Center a fost deschis în noiembrie 2008, de grupul irlandez Mivan și de familia Awdi, după o investiție de 70 milioane euro, dar, pe fondul crizei financiare, acesta a fost preluat de băncile finanțatoare Alpha Bank, Eurobank și Bank of Cyprus.

Centrul comercial este situat în partea de sud a Bucureștiului, la intersecția a două bulevarde principale – Calea Rahova și Progresului, la circa 2 kilometri față de Piața Unirii.

viewscnt
Afla mai multe despre
liberty center
mall
jll romania