Moncler extinde fabrica din România și anunță angajări

Moncler extinde fabrica din România și anunță angajări
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 28 sep 2023

Filiala locală a producătorului italian de haine de lux Moncler, al cărui Consiliu de Administrație este condus de miliardarul italian Remo Ruffini, Industries Yield, anunță extinderea fabricii din Bacău.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Compania a inaugurat o nouă unitate de producție și o grădiniță pentru copiii angajaților, în urma unei investiții de aproximativ 10 milioane de euro, în construcția clădirilor. 

Noul spațiu de producție se întinde pe o suprafață de 8.000 de metri pătrați, repartizați pe două nivele, și marchează extinderea fabricii care măsoară aproximativ 16.000 de metri pătrați și care a fost deschisă în urmă cu aproximativ opt ani. 

Unitatea de producție din România, singura deținută de Moncler în afara Italiei, produce în principal jachete de puf care necesită un înalt nivel de know-how și precizie, cum ar fi colecția Moncler Grenoble. La capacitate maximă, aceasta va produce aproximativ 30% din producția anuală globală de îmbrăcăminte de exterior a Moncler.

În noua unitate, lucrează în prezent aproximativ 230 de persoane, capacitatea Moncler Industries Yield ajungând în prezent la aproape 1.800 de angajați.

Moncler Industries Yield își propune să angajeze alte peste 200 de persoane în următoarele luni.

Moncler Industries Yield operează ȋn România din 2015.

viewscnt
Afla mai multe despre
haine de lux
moncler
bacau