O româncă va coordona operațiunile Coca-Cola din Europa Centrală

O româncă va coordona operațiunile Coca-Cola din Europa Centrală

Nicoleta Eftimiu

Profit.ro
Profit.ro
scris 13 sep 2019

Nicoleta Eftimiu a fost numită la conducerea operațiunilor Coca-Cola din Europa Centrală, activitatea companiei în România urmând să fie coordonată din această toamnă de Paris Nikolopoulos, noul Franchise Country Manager.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Din poziția de Franchise Director Central Europe, Nicoleta Eftimiu va coordona, începând cu această toamnă, activitățile companiei desfășurate la nivelul celor 6 țări din regiune: Elveția, Austria, Liechtenstein, Cehia, Slovacia și Ungaria, continuând strategia de dezvoltare a companiei. Promovarea Nicoletei Eftimiu vine ca urmare a rezultatelor obținute după doi ani și nouă luni la conducerea operațiunilor locale, fiind de altfel prima femeie care a ocupat poziția de Country Manager Coca-Cola România.

Grupul Carrefour extinde rețeaua Supeco în România CITEȘTE ȘI Grupul Carrefour extinde rețeaua Supeco în România

Mandatul din România va fi preluat de Paris Nikolopoulos, care a ocupat anterior poziția de Franchise Country Manager pentru Coca-Cola Elveția.

În perioada 2004-2013, el a activat în cadrul Coca-Cola HBC Elveția, ultima poziție deținută in cadrul organizației fiind cea de Chief Financial Officer. În 2013 s-a alăturat Companiei Coca-Cola, divizia Central Europe, în calitate de Commercial Finance Director, iar în martie 2016 și-a extins responsabilitățile, fiind promovat în funcția de Franchise Country Manager Elveția.

În România, ca în toate țările în care își desfășoară activitatea, Coca-Cola deține și funcționează pe baza unui sistem propriu, incluzând toate verigile necesare producerii și distribuției produselor către consumatori. Pe plan local, Sistemul este format din Coca-Cola România (filială a The Coca-Cola Company, proprietarul mărcilor înregistrate) și partenerul său, Coca-Cola HBC România, care îmbuteliază și distribuie produsele Coca-Cola sub licența The Coca-Cola Company în România. 

viewscnt
Afla mai multe despre
coca-cola
nicoleta eftimiu