Prag de angajați depășit de McDonald’s în România. „Suntem cel mai mare angajator din România la nivelul industriei restaurantelor cu servire rapidă.”

Prag de angajați depășit de McDonald’s în România. „Suntem cel mai mare angajator din România la nivelul industriei restaurantelor cu servire rapidă.”
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 apr 2024

Ca urmare a planurilor de expansiune locală și deschiderii de noi restaurante, Premier Restaurants România, operatorul restaurantelor McDonald’s în România, a depășit pragul de 6.000 de angajați.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Structura echipei McDonald’s este formată din 60% femei și 40% bărbați. Media de vârstă este 31 de ani, iar 45% dintre angajați au sub 25 de ani.

Lidl își întărește echipa managerială CITEȘTE ȘI Lidl își întărește echipa managerială

„Cu o echipă care numără peste 6.000 de colegi în prezent, suntem cel mai mare angajator din România la nivelul industriei restaurantelor cu servire rapidă. În continuare, ne propunem să creăm noi oportunități de angajare în comunitățile unde suntem prezenți și să investim în creșterea colegilor noștri prin programe și sesiuni de training dedicate”, a spus Monica Zdrancotă, Director Resurse Umane, Premier Restaurants România.

87% dintre manageri și-au început cariera în cadrul companiei, iar peste 540 de angajați sunt în cadrul companiei de 15 ani.

FOTO Salmonella găsită în mai multe produse la Penny, Lidl și Metro CITEȘTE ȘI FOTO Salmonella găsită în mai multe produse la Penny, Lidl și Metro

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România. McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 101 de restaurante în 31 de orașe, dintre care 54 restaurante cu McDrive și 57 de cafenele McCafé. Compania are o echipă de 6.000 de angajați.

Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. Premier Capital plc operează 185 de restaurante, care oferă și servicii McDrive, McDelivery și McCafé, și are peste 10.000 de angajați.

Premier Capital plc reprezintă business-ul McDonald’s al grupului Hili Ventures Ltd, prezent în 10 țări din Europa și Africa de Nord, implicat în diverse operațiuni din industria alimentară și a ospitalității, retail, imobiliare, transport, inginerie și tehnologie. Hili Ventures are o echipă de peste 11.000 de angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
mcdonald’s
angajati