Producătorul de mobilă Casa Rusu are un nou CEO

Producătorul de mobilă Casa Rusu are un nou CEO
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 ian 2021

Casa Rusu, divizia de retail a producătorului de mobilă Rus Savitar, controlată de compania de investiții Greenbridge Partners, anunță numirea lui Zoltán Pilecki în funcția de CEO.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Zoltán Pilecki și-a început cariera la Alveus, devenind Director Național de Vânzări în 2000. În 2002, Zoltán Pilecki a fost promovat Director General pentru operațiunile din România, iar în 2006, Director Regional pentru România, Moldova și Bulgaria.

EXCLUSIV FOTO Lidl pregătește noi magazine, în locul autogării Rahova, cumpărată de la familia Carabulea, și în locul celui mai mare centru de montaj al instalațiilor GPL din sud-estul Europei CITEȘTE ȘI EXCLUSIV FOTO Lidl pregătește noi magazine, în locul autogării Rahova, cumpărată de la familia Carabulea, și în locul celui mai mare centru de montaj al instalațiilor GPL din sud-estul Europei

Între 2011 și 2020, a condus operațiunile Studio Moderna, compania care deține brandurile Top Shop, Dormeo și Delimano.

În septembrie 2019, Cristian Rusu, fondatorul companiilor Casa Rusu și Rus Savitar, și Greenbridge Partners au încheiat un parteneriat strategic care viza dezvoltarea celor două companii românești. Cristian Rusu este acționar și continuă să conducă operațiunile companiei Rus Savitar în cadrul grupului Rus Savitar - Casa Rusu. 

Fondat în 1994 de către către familia Rusu, Grupul Rus Savitar – Casa Rusu este jucător în producția de PAL, producând anual 2 milioane de mp de PAL din totalul de 6 milioane de mp disponibili în țară. Compania are aproximativ 1,300 de angajați și deține o rețea de 20 de magazine proprii și 7 magazine partenere.

viewscnt
Afla mai multe despre
casa rusu
zoltán pilecki