Retailerul ceh de mobilă și decorațiuni Bonami estimează în România vânzări zilnice de 4 ori mai mari pe timpul campaniei de Black Friday

Retailerul ceh de mobilă și decorațiuni Bonami estimează în România vânzări zilnice de 4 ori mai mari pe timpul campaniei de Black Friday
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 16 nov 2017

Retailerul ceh Bonami, care a intrat pe piața din România în octombrie anul trecut, lansează în noaptea de joi spre vineri o ofertă de Black Friday, care va dura tot weekendul. Cu ocazia acestui eveniment, retailerul estimează venituri de 4 ori mai mari comparativ cu o zi obișnuită din luna noiembrie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

O a doua rundă de oferte promoționale va organizată la finele săptămânii viitoare, între 24- 26 noiembrie, ocazia cu care retailerul va oferi reduceri de până la 85%.

“Bonami așteaptă în această perioadă cele mai mari venituri de pe tot parcursul anului, cea mai mare creștere înregistrând-o site-ul românesc. Vom avea reduceri între 40 și 85% pentru peste 1600 de produse din cele mai populare categorii printre care lenjerii de pat, covoare, accesorii pentru organizare. Este o diferență importantă față de anul trecut când am avut în ofertă doar 370 de produse cu reduceri de până la 70%. De asemenea, venim cu noi campanii exclusive și în week-end-ul următor’’, a afirmat David Siska, CEO Bonami.

Vodafone România oferă de Black Friday reduceri la toate smartphone-urile din portofoliu și la abonamente CITEȘTE ȘI Vodafone România oferă de Black Friday reduceri la toate smartphone-urile din portofoliu și la abonamente

Rerailerul ceh a înregistrat o cifră de afaceri de circa 2 milioane de euro în primele nouă luni din acest an, potrivit datelor furnizate de către companie.

Bonami a intrat pe piața locală în urmă cu aproximativ un an, iar România a fost a treia piață pe care retailerul online a decis să se lanseze, după Slovacia și Polonia.

Bonami comercializează online mobilier, decorațiuni și produse pentru casă, având în portofoliu circa 15.000. de produse.

viewscnt
Afla mai multe despre
bonami
black friday
oferte
promotii
reduceri
vanzari
mobila
decoratiuni
retailer ceh