Retailerul online elefant.ro anunță un program de fidelizare pentru clienți

Retailerul online elefant.ro anunță un program de fidelizare pentru clienți
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 oct 2017

Magazinul online elefant.ro anunță lansarea Elefant Premium, un program de de loialitate de peste 10 milioane lei sub formă de vouchere de reducere.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Programul Elefant Premium constă în acumularea de puncte la fiecare comandă efectuată pentru anumite produse. Punctele acumulate prin Elefant Premium au valabilitate nelimitată și se pot transforma ulterior în vouchere de reducere.

Unele firme au cerut Finanțelor să se revină la legislația care le dădea dreptul să păstreze bacșișul primit de angajați. La Finanțe nu există un astfel de proiect CITEȘTE ȘI Unele firme au cerut Finanțelor să se revină la legislația care le dădea dreptul să păstreze bacșișul primit de angajați. La Finanțe nu există un astfel de proiect

În 2016, Elefant.ro a înregistrat o creștere a veniturilor online cu aproximativ 70% față de 2015, până la aproximativ de 27 de milioane de euro.

Elefant.ro este unul dintre cei mai mari retaileri online din România, având puncte de livrare în București și în țară. Fondat în 2010, Elefant s-a extins și în afara țării deschizând o filiala la Chișinău, în Republica Moldova și un magazin online local elefant.md

Principalul acționar al Elefant.ro, fondul Fribourg Capital, este controlat de fostul premier al Republicii Moldova Ion Sturza.

viewscnt
Afla mai multe despre
elefant.ro
reducere
fidelizare