Schimbări în echipa de management a Coca-Cola HBC România

Schimbări în echipa de management a Coca-Cola HBC România

Dan Timotin

Profit.ro
Profit.ro
scris 14 mar 2019

Grupul Coca-Cola HBC a anunțat numirea lui Dan Timotin în poziția de General Manager al operațiunilor companiei Pivara Skopje, un joint-venture între Coca-Cola HBC & Heineken din Fosta Republică Iugoslavă a Macedoniei (FYROM).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Dan Timotin s-a alăturat echipei Coca-Cola HBC în 2011 ca Chief Financial Officer pentru România și Moldova, iar ulterior a fost numit Group Commercial Finance Director. În 2015 a început să își dezvolte cariera în zona de vânzări, un an mai târziu fiind numit Sales Manager pentru România. 

Tranzacție: Dedeman semnează cu Rosal Grup, fondat de Prigoană CITEȘTE ȘI Tranzacție: Dedeman semnează cu Rosal Grup, fondat de Prigoană

În ultimii trei ani, Dan Timotin a ocupat poziția de Sales Manager pentru România, care a fost preluată de Gyorgy Galantai. Odată cu preluarea poziției de Sales Manager, Gyorgy Galantai s-a alăturat echipei de Senior Management Team a Coca-Cola HBC România. El și-a început cariera în companie în 2001, ca Management Trainee, în Ungaria, deținând în ultimii 17 ani poziții de management în departamentele Key Accounts, Telemarketing, Field Sales și General Sales. 

Coca‑Cola HBC este unul dintre cei mai mari îmbuteliatori ai companiei Coca‑Cola, având vânzări de peste 2 miliarde de unități.

Compania activează într-o zonă geografică extinsă, având operațiuni în 28 de țări, deservind o populație de aproximativ 590 milioane de oameni. Coca‑Cola HBC oferă o gamă variată de băuturi răcoritoare din categoria celor carbogazoase, sucuri, apă, energizante, ceaiuri și cafea. 

viewscnt
Afla mai multe despre
coca-cola hbc românia
dan timotin