Vânzările de cizme western au crescut cu 20% într-o săptămână, după lansarea albumului “Cowboy Carter” de către Beyoncé

Vânzările de cizme western au crescut cu 20% într-o săptămână, după lansarea albumului “Cowboy Carter” de către Beyoncé
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 apr 2024

Cizmele western au un nou protector în Beyoncé, vânzările acestor produse de referință pentru moda country crescând cu peste 20% la o săptămână după lansarea albumului ”Cowboy Carter” al superstarului muzicii, potrivit companiei de comportament de consum Circana, transmite CNBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Acest lucru poate fi o veste bună pentru companiile care produc încălțămintea emblematică, precum și pentru alte articole care se potrivesc esteticii Vestului Sălbatic, scrie News.ro.

Amenzile aplicate eMAG pentru plângeri ale unor clienți din Ungaria - tăiate la jumătate CITEȘTE ȘI Amenzile aplicate eMAG pentru plângeri ale unor clienți din Ungaria - tăiate la jumătate

”Cowboy Carter”, care a apărut la sfârșitul lunii trecute, a marcat incursiunea cântăreței în genul country.

Chiar înainte de lansarea albumului complet, Circana a raportat creșteri notabile ale vânzărilor de pentru acest stil de încălțăminte, după lansarea single-urilor ”Texas Hold’Em” și ”16 Carriages”.

Cel mai recent proiect al câștigătoarei de 32 de ori a premiilor Grammy se adaugă la o atmosferă de sprijin cultural pentru stilurile inspirate de diligență.

Louis Vuitton a dezvăluit o linie western în timpul Săptămânii Modei de la Paris, la începutul acestui an, prezentând de la pălării de cowboy la cravate bolo.

Acest aspect a atras atenția și în cadrul turneului Eras, în curs de desfășurare, deoarece unii participanți aleg să adopte stilul zilelor pre-pop ale lui Taylor Swift ca cântăreață country.

Retailerii și adepții din industrie au luat deja notă de tendință. Albumul de top al lui Beyoncé poate oferi o creștere a vânzărilor și poate ajuta la atragerea femeilor la Boot Barn, a spus analistul Williams Sam Poser.

viewscnt
Afla mai multe despre
cizme western
cowboy carter