Vector anunță afaceri și un profit în creștere, deschizând și al 5-lea magazin Autograf

Vector anunță afaceri și un profit în creștere, deschizând și al 5-lea magazin Autograf
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 mar 2017

Vector, una dintre cele mai importante companii din industria de office supplies din România, anunță pentru anul trecut o cifră de afaceri de 5,4 milioane de euro, cu 20% mai mult decât în 2015, și un profit net de aproximativ 320.000 de euro, cu o creștere de aproape 200% față de 2015. În ceea ce privește baza de clienți, Vector a crescut cu 23% față de 2015. În topul produselor de office supplies cel mai bine vândute pe segmentul B2B rămâne hârtia de copiator, urmată de instrumente de scris, produse de arhivare (bibliorafturi), produse de ambalare (bandă adezivă), sisteme de prezentare/afișare și cartușe.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
20 mai - Eveniment News.ro: Energy Road - Energie la tine acasă. Parteneri: FPPG
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Acum, compania deschide al 5-lea magazin Autograf, în centrul comercial Sun Plaza, investiție de aproximativ 100.000 de euro. 

„Am hotărât să deschidem al cincilea magazin Autograf la aniversarea a cinci ani de activitate și am ales Sun Plaza deoarece am considerat că specificul magazinului nostru se pliază foarte bine pe noua imagine a mall-ului. Practic, vorbim despre un spațiu mai modern, care are potențial să genereze trafic și să crească numărul de clienți”, a declarat Marius Avram, CEO-ul și fondatorul companiei Vector, care deține brandul Autograf.

viewscnt
Afla mai multe despre
vector
autograf
sun plaza