Vinul zilei: o cava organică cu un ansamblu aromatic de fructe verzi, fructe tropicale și nuanțe de patiserie. Un vin crunchy, cu aciditate și savoare, de degustat alături de pește, foie gras sau carne albă

Vinul zilei: o cava organică cu un ansamblu aromatic de fructe verzi, fructe tropicale și nuanțe de patiserie. Un vin crunchy, cu aciditate și savoare, de degustat alături de pește, foie gras sau carne albă
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 18 mar 2024

Vinul zilei, Masia Cava Brut Reserva de la Barcelona Brands, este o cava organică de calitate superioară, exuberantă și intensă, cu bule delicate.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Barcelona Brands a fost fondată în 2011, reprezentând astăzi unul dintre cei mai moderni producători din Spania. Conceptul companiei se bazează exclusiv pe nevoile consumatorului modern.

Un produs original Barcelona Brands, Masia Organic Cava Brut Reserva este o cavă obținută din struguri Xarel·lo (40%), Macabeo (35%) și Parellada (25%). Notele sale olfactive de fructe tropicale, citrice, drojdii fine și patiserie se împletesc pe palat cu aromele complexe de fructe verzi, fructe tropicale și ceva nuanțe de patiserie. Vă recomandăm degustarea acestei cava la o temperatură de 6-7 grade Celsius alături de pește, foie gras, preparate cu miel sau carne albă.

Cosmin Tudoran: “Să nu mă înjure cumva toți cei care lucrează întâmplător odată cu prima zi a săptămânii, dar ansamblul de fructe verzi, crunchy, cu aciditate și savoare parcă se potrivește mai degrabă cu orele dimineții decât cu ședința sau xls-ul. Iar dacă azi ai liber e și mai bine venită, căci unei cave fix așa îi stă bine, dimineață, început de săptămână, ca să ai aplomb. Buchet de maturare, coajă de pâine finuță, citrice și savoare. Nu-i stă bine în grup impar, zic.”

Vinul poate fi cumpărat de aici.

Unvinpezi.ro este un magazin online de vinuri care oferă peste 500 de etichete la cele mai bune prețuri. Pe Unvinpezi.ro veți găsi în fiecare zi, la ofertă, un vin excepțional, evaluat de experți. El va avea cel mai mic preț din online-ul românesc. Alături de el, sute de alte sticle alese pe sprânceană și o selecție de spirtoase. În plus, ai opțiunea de a deveni membru premium și astfel să beneficiezi de o mulțime de beneficii.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
unvinpezi.ro
vin