Vinul zilei: o cava versatilă, eco-bio-vegană, cu arome de citrice și patiserie, bună ca atare dar și la mixologie. Medaliată cu Aur la Gilbert & Gaillard 2024

Vinul zilei: o cava versatilă, eco-bio-vegană, cu arome de citrice și patiserie, bună ca atare dar și la mixologie. Medaliată cu Aur la Gilbert & Gaillard 2024
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 27 mai 2024

Cava Brut ¡Hola! Barcelona este o cavă elegantă, cu perlaj foarte fin, obținută din 40% struguri Macabeu, 30% Xarel·lo și 30% Parellada.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

iHola Cava a fost fondată în 2011 de către doi antreprenori belgieni care s-au mutat lângă Barcelona și au decis să înceapă aici o afacere în domeniul vinului. În viile din Penedes, aproape de Marea Mediterană, se cultivă struguri de înaltă calitate, la altitudini de peste 500 m deasupra nivelului mării. Podgoriile sunt situate în formă de potcoavă ceea ce face ca briza mediteraneană să sufle continuu, păstrând strugurii proaspeți în timpul nopții. Din 2017, vinurile produse aici sunt certificate Organic și Vegan.

Vinul de astăzi, iHola Barcelona Cava Brut, are o frumoasă culoare galben pal strălucitor și scoate în evidență mai întâi note olfactive de mere verzi, struguri, flori albe, senzații citrice și ușoare note de fermentație. Gustul se dezvăluie armonios, apetisant, cu corp ușor și arome de citrice și patiserie. Vă recomandăm să degustați acest vin la 7-9 grade Celsius, alături de mezeluri, carne albă sau pește.

Mihai Oprea: “Într-un pahar încăpător, peste câteva cuburi de gheață, turnați o măsură din bitter-ul sau vermuth-ul preferat, câteva felii de portocală, și completați cu ¡HOLA! CAVA, pentru bule și senzație festivă. E un spumant versatil, vioi și proaspăt, evident băubil și de sine stătător, dar care pune bine în valoare combinații mixologice de felul celor descrise mai sus.”

Vinul poate fi cumpărat de aici.

Pe Unvinpezi.ro găsești zilnic un vin excepțional, evaluat de experți, la cel mai mic preț din online-ul românesc, în stoc limitat. Este platforma online de vinuri cu cele mai multe recenzii din România și singura care vinde în exclusivitate vinuri alese de o echipă de 15 experți, unii dintre ei câștigători la Campionatul Mondial de Degustare în Orb, ediția 2023. În plus, pe Unvinpezi.ro ai opțiunea de a deveni membru premium și astfel să beneficiezi de o mulțime de beneficii.

viewscnt
Afla mai multe despre
unvinpezi.ro
vin