Vinul zilei: o șampanie cotată cu 90 puncte Gilbert & Gaillard și medaliată cu Aur în 2022, savuroasă ca atare sau alături de fructe de mare, pește sau preparate ușoare, mai sofisticate

Vinul zilei: o șampanie cotată cu 90 puncte Gilbert & Gaillard și medaliată cu Aur în 2022, savuroasă ca atare sau alături de fructe de mare, pește sau preparate ușoare, mai sofisticate
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 26 mai 2024

Champagne Cattier Brut Premier Cru este o șampanie elegantă, generoasă și cu personalitate. Casa Cattier păstrează "pasiunea pentru vin" în familie de mai bine de 400 de ani. Încă din 1625, familia Cattier a început să lucreze la via din Chigny-les-Roses, un sătuc fermecător din Montagne de Reims.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics

Astăzi, afacerea este condusă de Alexandre, cel care a preluat compania de la tatăl său, Jean-Jacques. Alexandre, oenolog certificat, lucrează îndeaproape cu verișoarele sale, Agathe și Marie.

Champagne Cattier Brut Premier Cru este obținut din struguri Pinot Meunier, soi cunoscut și sub numele de Schwarzriesling sau Mullerrebe. Aurie cu bule fine, șampania Cattier Brut 1ER CRU dezvăluie mai întâi note olfactive proaspete de biscuiți, pere, lime și vanilie, în vreme ce pe palat regăsim nuanțe de lime, pere, piersici și condimente dulci. Degustați această șampanie la 5-8 grade Celsius, ca atare sau alături de fructe de mare, pește și preparate ușoare, mai sofisticate.

Gilbert & Gaillard: “Un vin auriu deschis, cu note olfactive de fructe bine coapte și tonuri minerale după aerare. Frumos texturat, cu un atac rafinat pe palat. Aromele de fructe sunt impecabil conturate, iar finalul adaugă tonuri saline.”

Vinul poate fi cumpărat de aici.

Pe Unvinpezi.ro găsești zilnic un vin excepțional, evaluat de experți, la cel mai mic preț din online-ul românesc, în stoc limitat. Este platforma online de vinuri cu cele mai multe recenzii din România și singura care vinde în exclusivitate vinuri alese de o echipă de 15 experți, unii dintre ei câștigători la Campionatul Mondial de Degustare în Orb, ediția 2023. În plus, pe Unvinpezi.ro ai opțiunea de a deveni membru premium și astfel să beneficiezi de o mulțime de beneficii.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
unvinpezi.ro
vin