Vinul zilei: un Tempranillo proaspăt, ușor de băut, cu textură compactă și taninuri ferme. Dezvăluie note de vișine supracoapte, mure, prune afumate, senzații de ciocolată amară și vanilie

Vinul zilei: un Tempranillo proaspăt, ușor de băut, cu textură compactă și taninuri ferme. Dezvăluie note de vișine supracoapte, mure, prune afumate, senzații de ciocolată amară și vanilie
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 25 mar 2024

Vendimia Seleccionada Teofilo Reyes Tempranillo 2022 este un Tempranillo 100%, un vin roșu rubiniu intens cu taninuri ferme, ușor de băut și ușor de asociat cu gastronomia.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Bodegas Teofilo Reyes și regiunea viticolă spaniolă Ribera del Duero sunt strâns legate, Teofilo Reyes fiind probabil unul dintre cei mai cunoscuți și de succes producători de vin din zonă. Teofilo Reyes a vinificat primul său vin la vârsta de 74 de ani. De-a lungul timpului, Wine Spectator i-a clasat vinurile printre cele mai bune 10 ale lumii. Astăzi, crama și cele 60 de hectare de viță-de-vie au fost preluate de Juan Jose și Luis Reyes, cei doi fii ai lui Teofilo.

Bodegas Teofilo Reyes Vendimia Seleccionada 2022 este un Tempranillo 100%, un vin roșu rubiniu intens cu note exuberante de fructe, lemn dulce și note de cedru. Corpolent și frumos structurat pe palat, vinul scoate în evidență aici și ceva nuanțe de lemn și o aciditate discretă. Savurați acest vin la 18 grade Celsius, alături de lasagna, pizza, carne la grătar, mâncăruri mexicane sau brânzeturi maturate.

Răzvan Avram: Un Tempranillo 100%, originar din provincia Valladolid (regiunea Ribera del Duero, nord-vestul Spaniei), maturat 7 luni în lemn de stejar american. Un vin proaspăt, ușor de băut și de asociat cu gastronomia, care aduce multe fructe negre și o doză consistentă de condimente din baric. Culoare vișiniu intens și nas expresiv, cu cireșe negre, cafea prăjită și tonuri minerale. Textură compactă, taninuri ferme, frumos rotunjite, aciditate vie și alcool bine evidențiat (14%). Gust cu vișine supracoapte, mure și prune afumate, la care se adaugă senzații de ciocolată amară și vanilie. Postgust suculent, o elegantă astringență și note de ardei verde picant. O aerare de minimum 60 de minute va aduce vinul în forma optimă pentru consum.

Vinul poate fi cumpărat de aici.

Unvinpezi.ro este un magazin online de vinuri care oferă peste 500 de etichete la cele mai bune prețuri. Pe Unvinpezi.ro veți găsi în fiecare zi, la ofertă, un vin excepțional, evaluat de experți. El va avea cel mai mic preț din online-ul românesc. Alături de el, sute de alte sticle alese pe sprânceană și o selecție de spirtoase. În plus, ai opțiunea de a deveni membru premium și astfel să beneficiezi de o mulțime de beneficii.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
unvinpezi.ro
vin