SpaceX vrea să atragă fonduri de 250 de milioane de dolari, sumă care ar evalua compania la 36 de miliarde de dolari

SpaceX vrea să atragă fonduri de 250 de milioane de dolari, sumă care ar evalua compania la 36 de miliarde de dolari
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 feb 2020

SpaceX, compania spațială a miliardarului Elon Musk, vrea să atragă fonduri de aproximativ 250 de milioane de dolari, sumă care i-ar conferi o evaluare de circa 36 de miliarde de dolari, potrivit unor persoane apropiate situației, citate de CNBC, relatează News.ro.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Compania intenționează să atragă această sumă la un preț de 220 de dolari pe acțiune, iar runda de finanțare nu se va încheia înainte de a doua săptămână a lunii martie.

SpaceX nu a răspuns imediat solicitărilor de comentarii din partea Reuters.

Începând din luna mai a anului trecut, SpaceX a început să lanseze grupuri de câte 60 de sateliți, iar numărul sateliților săi care orbitează Pământul a ajuns la 240. Compania intenționează ca până la sfârșitul anului 2020 serviciul său de internet broadband să devină operațional.

viewscnt
Afla mai multe despre
spacex
elon musk