Spotify a cumpărat studioul online de înregistrări Soundtrap

Spotify a cumpărat studioul online de înregistrări Soundtrap
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 nov 2017

Platforma de streaming Spotify a cumpărat studioul online de înregistrări Soundtrap, potrivit unui anunț făcut vineri, scrie Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania a refuzat să ofere detalii financiare, scrie News.ro.

Soundtrap, bazat în Stockholm, pune la dispoziția abonaților un studio online de înregistrări, unde îi pot crea muzica împreună cu alții în timp real.

De ce falimentează restaurantele din România: „Cei mai ascultați consultanți din HoReCa sunt soțiile patronilor și cele mai multe meniuri sunt făcute după preferințele culinare ale copilului patronului” CITEȘTE ȘI De ce falimentează restaurantele din România: „Cei mai ascultați consultanți din HoReCa sunt soțiile patronilor și cele mai multe meniuri sunt făcute după preferințele culinare ale copilului patronului”

„Creșterea rapidă a Soundtrap este în concordanță cu viziunea Spotify de democratizare a ecosistemului muzical”, a transmis compania într-un comunicat.

Platforma de streaming Spotify, înființată în 2008 și disponibilă în 60 de țări, în curând și în România, a redevenit, la 1 august 2017, lider în piața de streaming, ajungând la 60 de milioane de abonați. 

viewscnt
Afla mai multe despre
spotify
soundtrap