SymphoPay, platformă de integrare a plăților cu cardul la POS, primește o finanțare de 650.000 de euro

SymphoPay, platformă de integrare a plăților cu cardul la POS, primește o finanțare de 650.000 de euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 mar 2019

SymphoPay, platforma de integrare a plăților cu cardul la POS, anunță o nouă rundă de finanțare în valoare de 650.000 euro, condusă de fondul Early Game Ventures. La rundă au participat GECAD Ventures, Sparking Capital și business angels.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

SymphoPay furnizează comercianților și băncilor acces în timp real asupra terminalelor de plată și integrează tranzacțiile cu platforme de marketing sau loializare. O componentă inovatoare a soluției este și posibilitatea de a tranzacționa pentru comercianți multipli utilizând un singur terminal. Acest fapt permite SymphoPay să livreze soluții de plată către curieri, brokeri de asigurări sau rețele de colectare a plăților.

Românii accelerează căutările de locuri de muncă. Meseriile căutate în piață și companiile cu cele mai multe CV-uri CITEȘTE ȘI Românii accelerează căutările de locuri de muncă. Meseriile căutate în piață și companiile cu cele mai multe CV-uri

La acest moment, platforma SymphoPay este integrată cu 3 bănci.

SymphoPay a fost înființată în 2015 și până în prezent a primit investiții de peste 1,4 milioane euro.

Early Game Ventures este finanțat în majoritate prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020, cu cofinanțare prin Fondul European de Dezvoltare Regională.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
symphopay
plata cu cardul
early game ventures