Anca Nedea, fost manager la hotelurile lui Hagi și Copos, preia conducerea Autorității Naționale pentru Turism

Anca Nedea, fost manager la hotelurile lui Hagi și Copos, preia conducerea Autorității Naționale pentru Turism
Liviu Iancu
Liviu Iancu
scris 7 oct 2015

Anca Nedea, fost manager la hotelului Iaki din Mamaia și la hotelul lui Copos din Eforie Nord, dar și fină și apropiată a lui Nicolae Bucovală, alt hotelier de pe litoral, a fost numită președinte al Autorității Naționale pentru Turism (ANT), funcție pe care o ocupă de câteva luni, ca interimar, actualul vicepreședinte al instituției, Mirela Matichescu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Anca Pavel Nedea (36 de ani) preia locul rămas liber în luna mai, după ce Simona Man a fost retrasă din funcție. Decizia a fost publicată miercuri în Monitorul Oficial.

Nedea a fost manager la hotelul Iaki din Mamaia, deținut de Gheorghe Hagi, după ce a condus anterior și hotelul Europa din Eforie aflat în proprietatea lui George Copos.

Numirea șefului ANT a făcut, în ultimele luni, obiectul unor adevărate "lupte" între personaje importante din turism, care încearcă, astfel, să controleze domeniul. Mirela Matichescu, susținută la vremea numirii ei în funcția de vicepreședinte de Radu Mazăre, a condus instituția în această perioadă de interimat.

viewscnt
Afla mai multe despre
ant
presedinte
numire