Vizitatorii din întreaga lume nu vor mai avea nevoie de viză pentru o țară

Vizitatorii din întreaga lume nu vor mai avea nevoie de viză pentru o țară
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 dec 2023

Vizitatorii din întreaga lume nu vor mai avea nevoie din luna ianuarie, de viză pentru a intra în Kenya, conform unui anunț al președintelui William Ruto, relatează CNN.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Ruto a spus că guvernul său a dezvoltat o platformă digitală pentru a se asigura că toți vizitatorii vor primi o autorizație de călătorie electronică în avans, în loc să fie nevoie să solicite o viză, scrie News.ro.

Premieră - Mâncare de spital a ajuns într-un prestigios ghid de restaurante CITEȘTE ȘI Premieră - Mâncare de spital a ajuns într-un prestigios ghid de restaurante

„Nu va mai fi necesar ca nicio persoană din orice colț al globului să poarte povara solicitării unei vize pentru a veni în Kenya”, a anunțat el în 12 decembrie.

Ruto pledează de mult timp pentru călătoriile fără viză pe continentul african.

La o conferință din Republica Congo din octombrie, el a spus că oamenii din țările africane nu vor avea nevoie de viză pentru a vizita Kenya până la sfârșitul anului 2023.

Industria turismului joacă un rol vital în economia Keniei, oferind vacanțe la plajă de-a lungul coastei Oceanului Indian și safariuri.

„Kenia are un mesaj simplu către omenire: Bun venit Acasă!”, a spus el.

viewscnt
Afla mai multe despre
kenya
vize