Un dispozitiv exploziv a fost aruncat peste gardul Ambasadei SUA în Muntenegru, iar atacatorul s-a aruncat în aer

Un dispozitiv exploziv a fost aruncat peste gardul Ambasadei SUA în Muntenegru, iar atacatorul s-a aruncat în aer
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 feb 2018

O persoană necunoscută a aruncat un dispozitiv exploziv, probabil o grenadă de mână, către clădirea ambasadei SUA în Muntenegru, după care atacatorul s-a aruncat în aer, anunță Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
20 mai - Eveniment News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Guvernul de la Podgorica a anunțat joi pe contul său de Twitter că la o jumătate de oră după miezul nopții, o persoană necunoscută "s-a sinucis cu un dispozitiv exploziv", scrie News.ro.

Cu puțin timp înainte, acea persoană a aruncat un dispozitiv exploziv către clădirea Ambasadei SUA, mai anunța mesajul, adăugând că "cel mai probabil era o grenadă de mână" și că exte în curs de desfășurare o anchetă a poliției în acest caz.

Deutsche Welle: România și Bulgaria fac presiuni să intre în Schengen, dar se pare că vor rămâne ”copiii problemă ai UE” CITEȘTE ȘI Deutsche Welle: România și Bulgaria fac presiuni să intre în Schengen, dar se pare că vor rămâne ”copiii problemă ai UE”

Un fotograf Reuters din Podgorica a declarat că strada pe care se află ambasada a fost blocată de o mașină a Poliției și că imobilul nu pare avariat.

Ambasada SUA a avertizat cetățenii americani să rămână acasă.

"Ambasada SUA la Poodgorica avertizează cetățenii americani că este activă o alertă de securitate la sediul ambasadei", a anunțat reprezentanța diplomatică.

viewscnt
Afla mai multe despre
muntenegru
ambasada sua