Vinul de azi: Blu Onice 2018 - 98 puncte Luca Maroni

Vinul de azi: Blu Onice 2018 - 98 puncte Luca Maroni
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 18 iun 2021

Wine Nativ este un producător de vinuri din Irpinia, Paternopoli, sudul Italiei, ce a apărut pe piață prima data în 2008. Recunoscutul oenolog dr. Mario Ercolino și specialistă în Știința Alimentelor dr. Roberta Pirone au pus bazele acestei afaceri ce are ca unic scop producerea unor vinuri premium.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Nativ se concentrează acum pe producerea vinurilor din soiurile de struguri tipice pentru zonă. Recomandarea noastră de azi, Montemajor Nativ ”Blu Onice” Aglianico 2018, este un vin bogat, cremos, realizat din soiul de struguri Aglianico. Roșu violet închis, vinul are un buchet în care predomină parfum de fructe negre și condimente mediteraneene. Gustul aduce în prim plan arome cremoase, de lichior de cireșe negre, coacăze, lemn ars și cedru.

Se recomandă servirea acestui vin la 16-18 grade Celsius, alături de preparate din carne, friptură de miel, grătare, tocănițe cu legume și carne, brânzeturi maturate etc. 

Vinul poate fi cumpărat de AICI.

Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro 

viewscnt
Afla mai multe despre
vin
unvinpezi
cel mai ieftin vin
pret vin
vin ieftin