Filmul horror ”It” a revenit pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de peste 17,3 milioane de dolari

Filmul horror ”It” a revenit pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de peste 17,3 milioane de dolari
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 oct 2017

Filmul horror ”It”, bazat pe romanul omonim semnat de Stephen King, a revenit pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de peste 17,3 milioane de dolari, în cel de-al patrulea weekend de la premieră.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

Pelicula regizată de Andrés Muschietti prezintă un grup de copii care sunt forțați să își înfrunte cele mai mari frici odată cu întâlnirea sinistrului clovn Pennywise, a cărui istorie de crime și violență este veche de câteva secole. Din distribuția filmului fac parte, între alții, Owen Teague, Jaeden Lieberher, Finn Wolfhard și Bill Skarsgård, potrivit Cinemagia.

Comedia de acțiune ”Barry Seal: Trafic în stil American/ American Made”, regizat de Doug Liman, cu actori precum Tom Cruise, Domhnall Gleeson, Caleb Landry Jones și Sarah Wright în distribuție, a debutat pe cel de-al doilea loc în box office-ul nord-american, cu încasări de peste 17 milioane de dolari, scrie News.ro.

Smartphone-urile Motorola Moto G5S și Moto G5S Plus sunt disponibile în România CITEȘTE ȘI Smartphone-urile Motorola Moto G5S și Moto G5S Plus sunt disponibile în România

Filmul prezintă povestea adevărată a unui pilot care a reușit să conducă una dintre cele mai mari operațiuni sub acoperire derulate vreodată de CIA.

Filmul ”Kingsman: Cercul de Aur/ Kingsman: The Golden Circle”, regizat de Matthew Vaughn, a coborât două poziții în box office-ul din America de Nord, ajungând pe locul al treilea, cu încasări de 17 milioane de dolari, în cel de-al doilea weekend de la debut.

Comedia de acțiune, care îi are în distribuție pe Colin Firth, Mark Strong, Julianne Moore și Halle Berry, devansase horror-ul ”It” în weekendul trecut. Atunci când sediul agenției inteligente independente Kingsman este distrus, personajele principale ajung la o organizație de spionaj din America cu numele Statesman. Aceste două organizații secrete de elită duc lupta împotriva aceluiași inamic, pentru a salva lumea.

Animația ”The LEGO Ninjago Movie”, creată de Charlie Bean, Bob Logan și Paul Fisher, a coborât o poziție în box office-ul din America de Nord, ajungând pe locul al patrulea, cu încasări de 12 milioane de dolari, în cel de-al doilea weekend de la debut.

Distribuția acestui film este alcătuită de actori precum Olivia Munn, Justin Theroux, Kumail Nanjiani, Dave Franco, Jackie Chan și Michael Peña. Animația prezintă șase tineri care încearcă să își protejeze orașul de monștri, roboți gigant, dragoni și alte personaje negative cibernetice.

Filmul horror ”Linia morții/ Flatliners”, regizat de Niels Arden Oplev, a debutat pe cel de-al cincilea loc în clasament, cu încasări de 6,7 milioane de dolari. Filmul îi are în distribuție, între alții, pe Ellen Page, Diego Luna, Nina Dobrev, James Norton și Kiefer Sutherland.

În acest film, cinci studenți la medicină, obsedați de misterele care se află dincolo de limita vieții, se implică într-un experiment periculos: oprindu-și inima pentru o scurtă perioadă de timp, fiecare dintre ei trăiește o experiență la limita morții, care le arată ceea ce se poate întâmpla în lumea de dincolo. Însă, aceștia trebuie să înfrunte și efectele paranormale ale trecerii dincolo de moarte.

Comedia ”Battle of the Sexes”, regizată de Jonathan Dayton și Valerie Faris, cu Emma Stone și Steve Carell în distribuție, a câștigat 10 poziții în box office-ul din America de Nord, ajungând pe locul al șaselea, cu încasări de 3,4 milioane de dolari, în cel de-al doilea weekend de la debut.

Filmul de acțiune ”Asasin american/ American assassin”, regizat de Michael Cuesta, cu Michael Keaton în distribuție, a coborât de pe cel de-al patrulea pe cel de-al șaptelea loc în clasament, după ce a generat încasări de peste 3,3 milioane de dolari, în cel de-al treilea weekend de la premieră.

Comedia romantică ”Cum să faci ca s-o desfaci?/ Home again”, de Hallie Meyers-Shyer, cu Reese Witherspoon în rol principal, a coborât două poziții în clasament, ajungând pe locul al optulea, după ce a generat încasări de peste 1,7 milioane de dolari, în cel de-al patrulea weekend de la debut.

Taco Bell, lanțul de fast food cu specific mexican, a anunțat când deschide primul restaurant în România CITEȘTE ȘI Taco Bell, lanțul de fast food cu specific mexican, a anunțat când deschide primul restaurant în România

Documentarul ”Til Death Do Us Part”, regizat de Vita Lusty, a debutat pe cel de-al nouălea loc în box office-ul nord-american, cu încasări de peste 1,5 milioane de dolari. În acest film, mai multe deținute își spun poveștile pornind de la momentul în care s-au îndrăgostit, la abuzurile soților, și până la crimele pe care le-au comis și procesul prin care trec din ziua aceea.

Cel mai nou film al regizorului Darren Aronofsky, ”mamă!/ mother!”, cu Jennifer Lawrence și Javier Bardem, a coborât cinci poziții în box office-ul din America de Nord, ajungând pe cel de-al zecelea loc, după ce a generat încasări de peste 1,4 milioane de dolari, în cel de-al treilea weekend de la debut.

viewscnt
Afla mai multe despre
it
box office