Michael Jordan a cumpărat o echipă de Nascar

Michael Jordan a cumpărat o echipă de Nascar
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 sep 2020

Michael Jordan a anunțat, luni, că a devenit proprietarul unei echipe de Nascar și l-a recrutat pe pilotul de culoare Bubba Wallace.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

"Când eram mic, în Carolina de Nord, părinții mei ne duceam pe mine și pe frații mei la curse și mereu am fost fan Nascar. Este extraordinar pentru mine să am șansa de a avea echipa de Nascar alături de partenerul și prietenul meu Denny Hamlin și să-l am la volan pe Bubba Wallace", a declarat Michael Jordan, potrivit News.ro.

ByteDance și Oracle au publicat comunicate contradictorii referitoare la termenii acordului convenit cu Casa Albă CITEȘTE ȘI ByteDance și Oracle au publicat comunicate contradictorii referitoare la termenii acordului convenit cu Casa Albă

În vârstă de 57 de ani, Michael Jordan, considerat cel mai bun baschetbalist din istorie, deține și echipa din NBA, Charlotte Hornets.

"Din punct de vedere istoric, Nascar a avut mereu probleme cu diversitatea și au existat puțini proprietari de culoare. Momentul pare perfect deoarece Nascar evoluează și se adaptează schimbării sociale. Pe lângă angajamentul recent și donațiile pe care le-am făcut în lupta contra rasismului sistematic, cred că aceasta este o șansă de a educa publicul și de a oferi mai multe oportunițăți piloților de culoare în curse", a mai spus Jordan.

Wallace, singurul pilot de culoare din Nascar, are 26 de ani și a confirmat recent că nu va mai pilota pentru Richard Petty Motosports. Wallace s-a exprimat în mai multe rânduri împotriva rasismului, după moartea lui George Floyd la Minneapolis.

viewscnt
Afla mai multe despre
michael jordan
nascar