Nicușor Dan: Reluăm lucrările de la patinoarul Flamaropol; licitația, lansată în SEAP

Nicușor Dan: Reluăm lucrările de la patinoarul Flamaropol; licitația, lansată în SEAP
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 nov 2023

Edilul general al Capitalei, Nicușor Dan, anunță că primăria va relua lucrările pentru finalizarea patinoarului Flamaropol și că a fost lansată în SEAP procedura de achiziție pentru actualizarea documentației și finalizarea proiectului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Este vorba despre continuarea lucrărilor pentru realizarea unei arene sportive, a unui patinoar artificial și a unui centru multifuncțional sportiv și de agrement, scrie primarul general, pe Facebook.

Google scoate produsele Fitbit de la vânzare din 29 de țări, inclusiv România CITEȘTE ȘI Google scoate produsele Fitbit de la vânzare din 29 de țări, inclusiv România

"Complexul va avea 3.100 de locuri, 110 locuri de parcare și o capacitate de 120 clienți/zi în centrul spa. Obiectivul de investiții va fi alcătuit dintr-o arenă sportivă și un centru multifuncțional sportiv și de agrement. Arena sportivă va avea toate facilitățile necesare: patinoar artificial, instalație de gheață, sală de conferințe, spații tehnice, spații de depozitare, vestiare pentru sportivi și echipele însoțitoare, vestiare pentru arbitri, cabinet medical și cabinet de prim ajutor", precizează Nicușor Dan.

Centrul multifuncțional sportiv și de agrement va fi format din: bazin de înot, sală de sport, spații pentru relaxare și întreținere fizică, spații pentru recuperare fizică, spații pentru masaj hidro-termo terapie (spa), sală de escaladă indoor și escaladă outdoor, spații comerciale și pentru alimentație publică, spații pentru promovare vizuală a sporturilor pe gheață și a evenimentelor organizate.

Primarul general îi invită pe operatorii economici interesați să se înscrie la această procedură până pe data de 11 decembrie.

Conform anunțului publicat pe SEAP, valoare estimată a contractului este de 158.076.186 lei.

Durata maximă a contractului este de 24 de luni, dintre care patru luni pentru obținerea tuturor avizelor și acordurilor și maxim 20 luni pentru perioada de execuție a lucrărilor.

Lege promulgată: alocația de stat este indexată anual, din oficiu, cu rata medie a inflației CITEȘTE ȘI Lege promulgată: alocația de stat este indexată anual, din oficiu, cu rata medie a inflației

În vederea evaluării ofertelor, componenta financiară va reprezenta 40%, perioada de garanție acordată lucrării 15%, experiența profesională 25%, gradul de adecvare al graficului general de realizare a investiției 20%.

Ofertanții trebuie să facă dovada că, în ultimii 5 ani au executat lucrări similare de complexitate comparabilă, în baza a cel puțin un contract sau a cel mult trei contracte în valoare cumulată de minim 154.713.646 lei fără TVA.

viewscnt
Afla mai multe despre
nicușor dan
patinoar