UEFA a avertizat fotbaliștii să nu mai mute băuturile sponsorilor EURO 2020, în timpul conferințelor de presă. MESAJUL UEFA

UEFA a avertizat fotbaliștii să nu mai mute băuturile sponsorilor EURO 2020, în timpul conferințelor de presă. MESAJUL UEFA
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 iun 2021

UEFA le cere jucătorilor să nu mai îndepărteze sticlele cu băuturi care provin de la sponsori, după gesturile făcute de Cristiano Ronaldo și Paul Pogba, informează presa internațională.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

UEFA "a reamintit echipelor participante că aceste parteneriate sunt destinate organizării turneului și pentru a asigura dezvoltarea fotbalului în toată Europa, în special pentru tineri și femei", scrie News.ro.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

Managerul competițiie, Martin Kallen, a asigurat că problema principală a fost gestul lui Ronaldo, dar că există o oarecare înțelegere față de jucătorii care adoptă acest comportament, față de alcool, din motive religioase.

UEFA nu a luat nicio măsură disciplinară până în prezent.

UEFA le-a cerut jucătorilor celor 24 de echipe să nu mai mute băuturile de la sponsori. Directorul Euro 2020, Martin Kallen, a declarat că forul a comunicat cu echipele referitor la această problemă.

Kallen a subliniat că regulile turneului impun respectarea acordurilor UEFA cu sponsorii, chiar dacă jucătorii cu norme religioase de respectat - așa cum sa întâmplat cu Pogba - "nu vor avea o sticlă de alcool în fața lor".

Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare CITEȘTE ȘI Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare

Responsabilii relațiilor cu mass-media de pe cele 11 stadioane din Europa ar trebui, de asemenea, să ajute la îndepărtarea sticlelor de bere înainte de sosirea unui jucător musulman.

Coca-Cola și Heineken se numără printre cei 12 sponsori de nivel înalt ai turneului și contribuie la veniturile totale ale turneului, de aproape două miliarde de euro.

De asemenea, jucătorii primesc în mod indirect bani din veniturile din contractele comerciale ale Euro 2020, prin intermediul federațiilor lor naționale și prin intermediul cluburilor de la care provin.

CEO-ul Pfizer transmite că vom reveni la viața normală la finele acestui an, în țările dezvoltate, iar la finalul anului viitor întreaga Planetă va reveni la viața de dinainte de pandemie CITEȘTE ȘI CEO-ul Pfizer transmite că vom reveni la viața normală la finele acestui an, în țările dezvoltate, iar la finalul anului viitor întreaga Planetă va reveni la viața de dinainte de pandemie

Cele 24 de federații naționale care participă la Euro 2020 vor împărți 371 de milioane de euro premii în bani, iar campioana va primi până la 34 de milioane de euro.

La conferința de presă de luni, cu o zi înainte meciului de la Budapesta, dintre Portugalia și Ungaria, Ronaldo a îndepărtat din fața sa două sticle de Coca-Cola și luat una de apă, spunând "apă!", un îndemn la a nu bea celebra băutură răcoritoare.

La rândul său, francezul Paul Pogba a luat o sticlă de bere (fără alcool) care se afla în fața sa și a pus-o sub masă, la o conferință de presă de la Euro-2020.

viewscnt
Afla mai multe despre
uefa
cristiano ronaldo