VIDEO Samsung lansează o nouă serie de laptopuri Galaxy Book

VIDEO Samsung lansează o nouă serie de laptopuri Galaxy Book
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 28 feb 2022

În preludiu Mobile World Congress 2022, cel mai important târg de dispozitive și tehnologii mobile din lume, Samsung și-a prezentat noua serie de laptopuri Galaxy Book.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Sub egida Galaxy Book, Samsung a prezentat trei noi laptopuri, pe care le numește Galaxy Book 2 360, Galaxy Book 2 Pro și Galaxy Book 2 Pro 360. Toate trei au ecrane de 13 inch, cu completarea că în cazul lui Galaxy Book 2 Pro 360 va exista și o versiune cu ecran de 15 inch.

Mai mult, ulterior va fi lansat un al patrulea model al seriei, dedicat zonei de business și dotat cu un ecran de 14 inch.

Venituri de 448 de miliarde de dolari pentru producătorii de smartphone-uri în 2021 CITEȘTE ȘI Venituri de 448 de miliarde de dolari pentru producătorii de smartphone-uri în 2021

Noile laptopuri Samsung folosesc cele mai noi procesoare Intel, Core i5 și Core i7 din cea de-a 12-a generație. În rest, upgrade-urile sunt mai degrabă minore, vizând camerele web și stylus-ul S Pen.

Toate cele trei modele folosesc acum camere web cu rezoluție 1080p. Despre S Pen Samsung spune că are o latență mai mică, adică acțiunea se concretizează mai rapid pe ecran.

Galaxy Book 2 360 va costa de la 900 de dolari, în vreme ce Galaxy Book 2 Pro va fi disponibil de la 1050 de dolari, iar Galaxy Book 2 Pro 360 de la 1250 de dolari, adică cu 50 de dolari mai scump decât versiunea de anul trecut.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
laptopuri
galaxy book