Conducerea Tarom a decis să-l revoce pe reprezentantul din Amsterdam - Digi 24

Conducerea Tarom a decis să-l revoce pe reprezentantul din Amsterdam - Digi 24
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 dec 2017

Conducerea transportatorului aerian Tarom a decis să-l revoce pe reprezentantul companiei de la Amsterdam, după ce avionul trimis să-i recupereze pe pasagerii blocați de aseară a lăsat pe aeroport cel puțin șase pasageri, anunță Digi 24, potrivit News.ro.

Cei 120 de pasageri a unei curse Tarom au rămas blocați peste 12 ore în aeroportul din Amsterdam din cauza unor probleme tehnice ale aeronavei care urma să-i aducă în țară.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie. Parteneri: ACUE
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Tarom a trimis duminică dimineață o aeronavă care să-i aducă în țară, dar cel puțin șase dintre ei au fost uitați pe aeroport, potrivit Digi24.

În urma acestui incident, conducerea Tarom a decis să-l revoce din funcție pe reprezentantul companiei la Amstderam. Totodată, avionul de întoarcere era programat să decoleze la ora 7:30, dar a avut și acesta probleme tehnice și a decolat la 8:30.

La nivelul companiei, s-ar fi constituit o celulă de criză care analizează acest incident și caută soluții pentru a-i aduce în țară pe cei șase români uitați în Amsterdam.

viewscnt
Afla mai multe despre
tarom
amsterdam