Comentariul ministrului Muncii după afirmațiile lui Orban privind IT-iștii: Când spuneam că sunt porniți pe tăieri de venituri și taxare suplimentară...

Comentariul ministrului Muncii după afirmațiile lui Orban privind IT-iștii: Când spuneam că sunt porniți pe tăieri de venituri și taxare suplimentară...
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 iun 2019

Ministrul Muncii Marius Budăi a comentat afirmațiile liderului PNL Ludovic Orban privind veniturile IT-iștilor, reamintid că spunea "că sunt porniți pe tăieri de venituri și taxare suplimentară", relatează News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics

"UPS! Când spuneam că sunt porniți pe tăieri de venituri și taxare suplimentară....Prima categorie...vor urma și altele? Eu zic ca DA.
Offf..cum era cândva?..Dreptate și adevăr?", scrie p Facebook Budăi.

Cătălin Drulă (USR): Eliminarea facilităților fiscale pentru IT-iști ar fi o imensă prostie cu efect economic net negativ. De ce am vrea să luăm tesla și să ne lovim în felul ăsta? CITEȘTE ȘI Cătălin Drulă (USR): Eliminarea facilităților fiscale pentru IT-iști ar fi o imensă prostie cu efect economic net negativ. De ce am vrea să luăm tesla și să ne lovim în felul ăsta?

Președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, a declarat sâmbătă la Mediaș că nu i se pare normal ca angajații din domeniul IT să fie scutiți de plata impozitului pe venit.

“Eu am să vă spun o chestie, apropo de IT-iști. Mie nu mi se pare normal ca IT-iștii să fie scutiți de plata impozitului pe venit. IT-iștii câștigă cel mai bine în România", a declarat Orban, conform presei locale.

El a susținut că a fost o perioadă în care oamenii erau stimulați să se ducă spre zona de IT, iar acum nu i se pare normal.

viewscnt
Afla mai multe despre
ministrul muncii
orban
it