eMAG introduce un nou sistem - lansează un lanț de automate de livrare în benzinării, pregătit să fie extins la nivel național

eMAG introduce un nou sistem - lansează un lanț de automate de livrare în benzinării, pregătit să fie extins la nivel național
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 18 oct 2018

eMag, cel mai mare retailer online local, va lansa luna viitoare, în Capitală, un lanț de automate de livrare, inclusiv în benzinăriile OMV/Petrom, prin care va asigura clienților care au plătit deja online posibilitatea să își ridice singuri produsele, a anunțat Iulian Stanciu, directorul general al Dante International, administratorul retailerului. 

Într-o primă etapă vor fi instalate 40 de automate, în spații care vor putea fi accesate non-stop.

Urmărește-ne și pe Google News

Rețeaua de automate va ajunge la 100 de unități până la finele anului, urmând ca în 2019 să fie extinsă la nivel național.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Fosta RATB vrea să îmbrace cu uniforme, incluzând sacouri și cravate, toți șoferii și vatmanii. În paralel, abuzurile șoferilor față de călători continuă, iar regia și Primăria nu răspund CITEȘTE ȘI Fosta RATB vrea să îmbrace cu uniforme, incluzând sacouri și cravate, toți șoferii și vatmanii. În paralel, abuzurile șoferilor față de călători continuă, iar regia și Primăria nu răspund

“Clienții vor putea să ridice din aceste automate, spre exemplu, un laptop sau un televizor de dimensiuni mai mici”, a spus șeful eMAG.

Clienții care aleg să ridice coletele din automate vor primi o notificare prin SMS atunci când coletul este disponibil și vor putea să-l ridice pe baza unui cod livrat prin SMS sau scanarea unui cod QR, care deblochează automatul ce conține produsul.

Interes major: Institutul Clinic Fundeni primește 20 de oferte pentru o licitație de medicamente de peste 150 milioane lei CITEȘTE ȘI Interes major: Institutul Clinic Fundeni primește 20 de oferte pentru o licitație de medicamente de peste 150 milioane lei

În viitor, retailerul va permite clienților să achite produsele cu cardul bancar la automat.

Din ianuarie 2019, eMAG va livra comenzile pe care clienții le fac pentru produsele partenerilor retailerului, respectiv cei care vând pe platforma Marketplace.

De asemenea, eMAG va introduce plata cu cardul prin link de plată, facilitate care va fi lansată la începutul anului viitor.

"Serviciul va fi disponibil pentru comenzile livrate în showroom, la Poșta Română sau prin curier", a menționat Stanciu.

Profit.ro a anunțat recent că eMag pregătește încă o mișcare pe piață, urmând să lanseze un serviciu propriu de plată, denumit eMag Pay, pentru clienții săi, cu cont înregistrat pe eMag, care cumpără de pe alte platforme. Noul serviciu va fi pus la dispoziția comercianților.

Recent, eMag și-a majorat participația deținută la Sameday Courier, furnizor principal pe segmentul livrărilor în aceeași zi pentru circa 1.000 de companii mari din România, cumpărat în primăvara anului trecut, urcând acum de la 80% la 84,6%, prin compensarea unei creanțe cu primă de capital în valoare totală de 14,1 milioane lei.

În vară, planurile anunțate pentru acest an erau noi servicii de livrare în țară, deschiderea unui depozit, furnizarea de publicitate online.

În 2017, eMAG România a înregistrat o cifră de afaceri de 2,58 miliarde lei, în creștere cu 28% față de anul precedent, iar cifra întregului grup eMAG a crescut până la 4,06 de miliarde de lei, în creștere cu 30% față de anul trecut.

Grupul eMAG cuprinde companiile eMAG, Conversion Marketing, PC Garage, Depanero și Fashion Days.

eMAG este administrat de Dante International, acționarii companiei fiind grupul sud-african Naspers și omul de afaceri Iulian Stanciu, cu o participație sub 23%.

Naspers controlează și PayU, furnizor global de servicii de plată pentru companii, care a achiziționat platforma tehnologică de plată ZOOZ, unul dintre cei mai importanți jucători de tehnologie de plăți din Israel.

PayU operează în 16 țări de pe patru continente, inclusiv în România.

viewscnt
Afla mai multe despre
emag
comenzi
automate
colete
ridicare