Spotify a creat liste de melodii pentru câinii singuri acasă

Spotify a creat liste de melodii pentru câinii singuri acasă
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 ian 2020

Spotify a creat liste de melodii și un podcast pentru câinii rămași singuri acasă, după ce a constatat că aproximativ 74% dintre proprietarii de câini din Marea Britanie pun muzică pentru animalele lor, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics

Compania suedeză de streaming audio a anunțat că a lansat un podcast cu muzică liniștitoare, povești și mesaje de calmare citite de actori, pentru a reduce stresul câinlor care sunt singuri acasă, scrie News.ro.

FC Barcelona a depășit Real Madrid și a devenit clubul de fotbal cu cele mai mari venituri din lume CITEȘTE ȘI FC Barcelona a depășit Real Madrid și a devenit clubul de fotbal cu cele mai mari venituri din lume

În același timp, listele de cântece destinate animalelor de companie sunt selectate de algoritmi pentru a răspunde caracteristicilor animalelor, cum ar fi energice sau lente.

Spotify a aflat prin intermediul unui studiu că unul din patru proprietari de animale pun muzică pentru ca aceștia să aibă parte de companie atunci când stăpânii sun plecați de acasă. O proporție de 42% dintre proprietari au spus că animalele lor au un tip favorit de muzică.

Un sfert dintre proprietarii de animale afirmă că au văzut cum acestea dansează pe muzică.

viewscnt
Afla mai multe despre
spotify
caini