VIDEO Actrița americană Catherine Zeta-Jones vine în România pentru "Familia Addams"

VIDEO Actrița americană Catherine Zeta-Jones vine în România pentru "Familia Addams"
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 sep 2021

Actrița americană Catherine Zeta-Jones, cunoscută din filme ca „The Mark of Zorro”, „Traffic” și „Chicago”, s-a declarat „nerăbdătoare” să joace rolul Morticia Addams într-un serial filmat de Tim Burton în România pentru Netflix.

„Sunt pe cale să încep filmările în România. Sunt atât de încântată să lucrez cu marele Tim Burton și cu designerul de machiaj și costume cu care am mai lucrat, și cu Luis Guzmán, care îl joacă pe Gomez, cu care am lucrat la «Traffic». Va fi o tovărășie cu adevărat minunată. Sunt nerăbdătoare”, a spus Zeta-Jones, arată news.

Urmărește-ne și pe Google News
Back to School 2021: ce au făcut școlile diferit CITEȘTE ȘI Back to School 2021: ce au făcut școlile diferit
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Actrița în vârstă de 53 de ani a fost premiată cu Oscar pentru interpretarea din „Chicago” (2002), care i-a adus și un trofeu BAFTA și o nominalizare la Globurile de Aur, între altele.

Din distribuția producției realizate de Netflix împreună cu MGM TV și produsă în colaborare cu Icon Productions (România) fac parte Catherine Zeta-Jones, Jenna Ortega și Luis Guzmán, dar și românul George Burcea, iar mai multe nume urmează să fie anunțate.

Un nou studiu IRES identifică factorii-cheie pentru trecerea consumatorilor români de la fumat la produse cu risc redus CITEȘTE ȘI Un nou studiu IRES identifică factorii-cheie pentru trecerea consumatorilor români de la fumat la produse cu risc redus

Este programat ca filmările să aibă loc timp de șase luni, în mai multe locuri din țară, și ca serialul să fie lansat la finalul anului 2022.

„Wednesday” este unul dintre puținele seriale din cariera lui Burton, care a primit de-a lungul carierei două nominalizări la Oscar și a fost recompensat cu un Glob de Aur și un premiu Emmy. El a mai regizat episoade din „Alfred Hitchcock Presents” și a fost producător executiv al serialului animat „Beetlejuice”.

viewscnt
Afla mai multe despre
zeta-jones
adams