Berăria H din București va fi închisă

Berăria H din București va fi închisă
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 mar 2020

Berăria H din București, care găzduiește săptămânal concerte și petreceri, a anunțat că, începând de sâmbătă, va fi închisă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

„Dată fiind situația actuală din București și din țară, vom sta acasă în următoarea perioadă, ca și voi. Vom reveni aici cu informații în funcție de evoluția lucrurilor”, a fost mesajul publicat de echipa localului.

Toate evenimentele din luna martie programate aici, între care concerte Azur, Queen Tribute și Ștefan Bănică Jr, au fost amânate.

FOTO Atenționare - Continuă valul de campanii de tip scam. Atacatorii se folosesc acum de imaginea Ikea și Kaufland CITEȘTE ȘI FOTO Atenționare - Continuă valul de campanii de tip scam. Atacatorii se folosesc acum de imaginea Ikea și Kaufland

După ce autoritățile române au anunțat mai multe măsuri în încercarea de a stopa răspândirea rapidă a Covid-19, activitatea mai multor localuri din Capitală și din alte orașe a fost redusă sau suspendată și pentru faptul că oamenii au renunțat să petreacă timp în oraș.

viewscnt
Afla mai multe despre
beraria
bucuresti
virus