Ciolacu: Va fi promovată foarte curând o hotărâre de guvern privind construcția un nou stadion în Slatina

Ciolacu: Va fi promovată foarte curând o hotărâre de guvern privind construcția un nou stadion în Slatina
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 mai 2024

Premierul Marcel Ciolacu, președinte al PSD, a declarat duminică la Slatina că "foarte curând" va fi promovată o hotărâre de guvern privind construcția un nou stadion în municipiu, în prezent proiectul fiind în lucru la Compania Națională de Investiții și Ministerul Dezvoltării.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics

Întrebat de jurnaliști dacă proiectul a fost blocat la solicitarea PNL până după alegerile locale, premierul a arătat că au avut prioritate proiectele ce au vizat stadioane în orașe mai mari, cu puternice școli de fotbal, potrivit Agerpres.

"Lăsați-mă să vă fac o surpriză - și nu dumneavoastră, ci slătinenilor și colegilor mei (...) Erau Piteștiul, Constanța și cu Timișoara care au venit toate trei în același calup și au fost la indicatori înainte prevăzuți și prinși și acum urmează primăriile reședință, municipiile reședință de județ care nu au aceeași anvergură ca și... Ăsta este adevărul, că trebuie să recunoaștem, Slatina sau Buzăul nu au anvergura Constanței, Timișoarei în acest domeniu. (...) Dar, cu adevărat, trebuie să ai și priorități. Nu trebuie să iei decizii, știu că pentru dumneavoastră e ceva personal, eu sunt prim-ministru și am un membru al Guvernului aici și noi trebuie să abordăm, având totuși niște priorități demonstrate. Am demonstrat, să fim corecți, nu pot, acum au fost prioritare Constanța. Piteștiul și cu Timișoara. Urmează Slatina", a explicat premierul.

viewscnt
Afla mai multe despre
ciolacu
stadion
slatina
guvern