Brexit: Guvernul britanic pregătește o nouă politică vamală

Brexit: Guvernul britanic pregătește o nouă politică vamală
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 mar 2019

Guvernul britanic pregătește o nouă politică vamală, care prevede liberalizarea mai multor sectoare dacă Regatul Unit iese din UE fără un acord pe 29 martie, a declarat miercuri ministrul britanic al mediului de afaceri, Greg Clark, citat de agenția EFE.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Potrivit Sky News, guvernul de la Londra are în plan cel mai mare proces de liberalizare economică din istorie, care ar presupune o diminuare sau eliminare a taxelor vamale pentru mai multe produse, printre care se numără unele componente auto și alimente, inclusiv carne, arată Agerpres.

O astfel de reducere a taxelor vamale ar avea ca obiectiv evitarea unei creșteri puternice a prețurilor la anumite produse de import după Brexit și de asemenea să arate că economia Regatului Unit rămâne deschisă pentru afaceri.

viewscnt
Afla mai multe despre
brexit
marea britanie
vama