FOTO Nou avertisment al ANAF – Mesaje false trimise în numele instituției

FOTO Nou avertisment al ANAF – Mesaje false trimise în numele instituției
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 mar 2024

ANAF avertizează din nou asupra unor mesaje false transmise în numele instituției, prin care contribuabililor le sunt solicitate informații privind facturile emise în sistemul e-Factura pentru societățile pe care le administrează sau la care lucrează.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Reiterăm avertizarea privind campaniile de mesaje false transmise în numele ANAF, prin care contribuabililor le sunt solicitate informații privind facturile emise în sistemul e-Factura pentru societățile pe care le administrează sau la care lucrează. Mesajele sunt transmise, de această dată, de la adresa de e-mail dan.stanciu@m-finante.com. Atragem atenția că această adresă de e-mail NU aparține ANAF și nu trebuie să dați curs solicitărilor!", atenționează instituția.

ULTIMA ORĂ Curtea Constituțională a respins sesizarea privind legea lui Ciolacu și Ciucă care dezincriminează evaziunea sub un milion de euro CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Curtea Constituțională a respins sesizarea privind legea lui Ciolacu și Ciucă care dezincriminează evaziunea sub un milion de euro

ANAF precizează că serviciile oferite de RO e-Factura sunt accesibile prin Spațiul Privat Virtual (SPV), respectiv prin API (interfața pentru depuneri/interogări automate).

"Serviciul Spațiul Privat Virtual, pus la dispoziția contribuabililor, gratuit, a fost creat și dezvoltat pentru o comunicare securizată cu instituția", se subliniază în comunicat.

FOTO Nou avertisment al ANAF – Mesaje false trimise în numele instituției

viewscnt
Afla mai multe despre
anaf
e-factura