Inspectorii fiscali vor petrece Revelionul din local în local

Inspectorii fiscali vor petrece Revelionul din local în local
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 dec 2015

Inspectorii ANAF vor petrece Revelionul alături de clienții cluburilor, barurilor și restaurantelor. Fiscul începe o nouă operațiune denumitã "Revelion 2016", chiar în noaptea dintre ani, pentru a verifica cum înregistrează localurile sumele încasate.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În acest scop, toate resursele operative și materiale implicate, până acum, în verificarea centrelor engros în operațiunea „Cristal”, vor fi relocate.

„În intervalul 31 decembrie 2015 - 5 ianuarie 2016, inspectorii antifraudã vor controla, la nivelul întregii țãri, localurile care organizeazã petreceri de revelion. În cadrul acestei operațiuni se urmãrește verificarea modului în care  operatorii economici au înregistrat  sumele încasate pentru pachetele de revelion vândute, precum și încasãrile din seara de revelion care nu au fost prinse în pachetele respective”, anunță un comunicat al Agenției Naționale de Administrare Fiscală.

Acțiunea se bazeazã pe monitorizarea ofertelor organizatorilor. În etapa de predocumentare, pe baza datelor din surse deschise și proprii legate de capacitatea localurilor, numãrul pachetelor oferite la vânzare, cuantumul aprovizionãrilor și înregistrarea acestora în evidențele contabile, s-a alcãtuit profilul de risc și eșantionul de verificat.

viewscnt
Afla mai multe despre
fisc
control
revelion
restaurante
baruri
cluburi