AMC, cel mai mare operator de cinematografe, va accepta și alte criptomonede pentru plata biletelor, pe lângă bitcoin

AMC, cel mai mare operator de cinematografe, va accepta și alte criptomonede pentru plata biletelor, pe lângă bitcoin
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 16 sep 2021

AMC Entertainment Holdings, cel mai mare operator de cinematografe din lume, va accepta plățile cu Ether, Bitcoin Cash și Litecoin pentru achiziția biletelor, pe lângă Bitcoin.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics

Compania a anunțat, luna trecută, că va accepta plățile cu Bitcoin până la finele anului.

“Pot confirma că, atunci când vom face acest lucru, ne așteptăm, de asemenea, să acceptăm și Ethereum, Litecoin și Bitcoin Cash", a transmis directorul general al AMC, Adam Aron, într-un mesaj pe Twitter miercuri.

Un celebru comediant britanic va promova turistic România la BBC. Palatul Parlamentului, printre obiectivele prezentate. ”Stereotipurile care persistă pot fi exagerate!” CITEȘTE ȘI Un celebru comediant britanic va promova turistic România la BBC. Palatul Parlamentului, printre obiectivele prezentate. ”Stereotipurile care persistă pot fi exagerate!”

Anunțul AMC vine la câteva săptămâni după ce PayPal și-a extins serviciul de criptomonede în afara SUA, permițând și clienților din Marea Britanie să plătească achizițiile online folosind monede virtuale.

Bitcoin se deprecia ușor în a doua parte a tranzacțiilor joi, până la prețul de 47.620 de dolari/unitate. Ether și Litecoin avansau cu 0,53% și, respectiv 2,26%, în timp ce cotațiile Bitcoin Cash erau în scădere cu circa 2% față de referința de ieri.

Titlurile AMC, printre așa-numitele “meme-acțiuni” vizate de micii investitori de pe Reddit în prima parte a anului, s-au depreciat cu 0,28% în deschiderea sesiunii bursiere de pe Wall Street.  

De la începutul anului, acțiunile AMC au câștigat peste 2.100% în valoare.

viewscnt
Afla mai multe despre
amc entertainment
amc theaters
bilete cinema bitcoin
criptomonede
ether
litecoin
meme actiuni